NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Me hiippailemme Raskin ympäri" - Bostonin pelaajat eivät halua rikkoa tulikuuman suomalaisvahdin taikaa

20.5.2019 - 09:00:19


Jääkiekon NHL-liigan Stanley Cup -finaalisarja käynnistyy maanantaina 27. toukokuuta eli Suomen aikaa tiistaiaamuna klo 3. Boston Bruins odottaa yhä tulevaa vastustajaansa.

Boston lähtee Stanley Cup -finaaleihin seitsemän ottelun mittaisessa voittoputkessa. Maalivahti Tuukka Rask on ollut isossa roolissa Bruinsin voittokulussa.

Rask on siinä kuuluisassa "zonessa". Muut Bruins-pelaajat eivät halua tehdä mitään, mikä voisi häiritä tulikuumaa suomalaisvahtia.

- En edes puhu Raskille tällä hetkellä. Yritän vältellä häntä. Olen varma, että hän yrittää vältellä minua. Sanoisin, että se on yleinen käytäntö tässä pukukopissa. Raskilla on ollut omat rutiininsa pudotuspelien alusta lähtien. Hänellä on ollut se katse silmissään, Bostonin puolustaja Torey Krug kertoi seuran verkkosivuilla.

Rask on päästänyt viimeisessä viidessä ottelussa yhteensä viisi kiekkoa taakseen.

- Useimmat jätkät tekevät samalla tavalla, antavat Raskin tehdä omaa hommaansa ja hiippailevat hänen ympäri. Pysymme pois hänen rutiiniensa tieltä, Krug jatkoi.

Boston joutuu finaaleihin ilman puolustaja Kevan Milleria ja hyökkääjä Chris Wagneria. Kapteeni Zdeno Charan pitäisi sen sijaan toipua finaaliavaukseen mennessä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ronaldo pelasti Juventuksen

21.9.2019 20:45:35