NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Jatkossa selkä seinää vasten pelaavalla San Josella isoja loukkaantumishuolia

20.5.2019 - 07:00:21


San Jose Sharks sai kotihallissaan pahasti turpaansa jääkiekon NHL-liigan pudotuspeleissä sunnuntaina. St. Louis Blues oli parempi maalein 5-0 ja johtaa Läntisen konferenssin finaalisarjaa nyt voitoin 3-2.

Tappion lisäksi San Jose koki pahoja takaiskuja loukkaantumisrintamalla. Puolustaja Erik Karlsson ja hyökkääjä Tomas Hertl eivät pelanneet kolmannessa erässä. Kapteeni Joe Pavelski loukkaantui heti kolmannen erän alussa jouduttuaan Blues-kippari Alex Pietrangelon taklaamaksi. Myös Joonas Donskoi oli välillä sivussa, mutta palasi kaukaloon.

Loukkaantumisten vakavuudet ovat valtiosalaisuuksia pudotuspelien aikana, joten San Josen päävalmentaja Peter DeBoerilta ei irronnut tietoja.

- Eihän sitä haluaisi keksiä tekosyitä, mutta kun avainpelaajia ja hyökkäysvoimaisia jätkiä tippuu kokoonpanosta, niin on vaikea painaa päälle takaa-ajoasemassa, San Josen puolustaja Brenden Dillon sanoi NHL:n verkkosivuilla.

San Jose pelaa jatkossa selkä seinää vasten. St. Louisilla on ensimmäinen tilaisuus edetä Stanley Cup -finaaleihin kotihallissaan tiistaina.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!