NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Next level -vaatimattomuutta - Kaapo Kakko: "Toivon, että pystyn pelaamaan NHL:ssä"

18.5.2019 - 08:40:34


Jos jääkiekon NHL-liigan tämän kesän varaustilaisuuden kärkivuorot ratkottaisiin MM-kisojen tehopisteiden perusteella, niin Suomen Kaapo Kakko veisi tittelin nimiinsä puhtaasti 6-0.

- Tämä (pelaaminen hyvin MM-kisoissa) on iso juttu minulle draftia ajatellen. Uskon, että voin olla ykkösvaraus, Kakko julisti NHL:n verkkosivuilla.

Tarkemmin ottaen Kakko veisi taistelun 7-0. Turkulainen on kerännyt MM-kisoissa viidessä ottelussa tehot 6+1=7. Hän jakaa MM-turnauksen maalipörssin kärkipaikkaa.

Todennäköisenä NHL-draftin ykkösvarauksena pidetyn USA:n Jack Hughesin saldo neljän MM-kisaottelun jälkeen on 0+0=0.

- Olen pelannut hyvin. En ole kiinnittänyt paljon huomiota Jack Hughesiin ja hänen peliinsä. Olen luottavainen, että olen pystynyt näyttämään kaikille taitoni ja pelini tason. Siitä ei tule helppo valinta seuroille, Kakko jatkoi.

Ne NHL-seurat ovat New Jersey Devils ja New York Rangers. Devils varaa numerolla yksi ja Rangers numerolla kaksi.

- On tietenkin hienoa, että ihmiset ovat kiinnostuneita minusta ja pelistäni. Olen iloinen, että olen pystynyt pelaamaan hyvin. Tässä turnauksessa on niin paljon hienoja NHL-pelaajia. Se on iso juttu, että olen pystynyt pelaamaan hyvin heitä vastaan. Toivon, että pystyisin pelaamaan NHL:ssä, Kakko mietiskeli.

Eiköhän Kakko siihen pysty. Hän tekee NHL-debyyttinsä todennäköisesti ensi lokakuun alussa. Oli se sitten Devils- tai Rangers-paidassa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!