NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Jarmo Kekäläisen pomo jätti Columbuksen - lähteekö myös aisapari?

18.5.2019 - 08:00:33


Odotettu uutinen sai vahvistuksen perjantaina. John Davidson jättää NHL-liigaseura Columbus Blue Jacketsin ja siirtyy New York Rangersin pomoksi.

Davidson on toiminut viimeiset seitsemän vuotta Columbuksen sikariportaassa. Hän oli palkkaamassa Jarmo Kekäläisen Blue Jacketsin General Manageriksi helmikuussa 2013. Davidson on toiminut myös St. Louis Bluesin pomona.

Davidson korvaa Manhattanilla legendaarisen Glen Satherin, joka astui sivuun kauden päätteeksi.

- Tänään aloitamme uuden ja jännittävän vaiheen New York Rangersin historiassa. John Davidson on yksi parhaista seurajohtajista NHL:ssä. Johnin tietämys, kokemus ja intohimo Rangersiin tekevät hänestä täydellisen valinnan johtamaan meitä, kun rakennamme joukkuetta, joka pystyy jatkuvasti taistelemaan Stanley Cup -mestaruudesta, Rangersin "ylipomo" James Dolan hehkutti seuran verkkosivuilla.

Davidson pelasi Rangersissa maalivahtina 1975-83. Hän toimi myöhemmin Rangersin tv-lähetysten kommentaattorina.

Kekäläinen on vaarassa menettää myös toisen aisaparinsa. NHL:n tuleva ja vielä nimeämätön Seattlen seura vahvisti Seattle Times -lehdelle, että Columbuksen apulais-GM Bill Zito on yksi ehdokkaista syksyllä 2021 NHL-pelinsä aloittavan seuran GM:ksi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!