NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Hän kutsuu noita 99 kertaa sadasta onnekkaiksi" - joukkuekaveri hymyili mahtitorjunnan esittäneen Pekka Rinteen vaatimattomuudelle

20.3.2019 - 09:01:19


Maalivahti Pekka Rinne torjui uransa 55. nollapelin jääkiekon NHL-liigassa torstaina. Rinne auttoi Nashville Predatorsin 3-0 -kotivoittoon Toronto Maple Leafsista.

Rinne pysäytti kaikki 22 laukausta. Hän nollasi Toronton myös joukkueiden kauden ensimmäisessä kohtaamisessa.

Rinne torjui kolmannen erän alussa uskomattomasti John Tavaresin laukauksen lähietäisyydeltä ja kaupan päälle vielä paluukiekkoa ronkkineen Zach Hymanin yrityksen. Tilanne oli siinä vaiheessa 1-0.

- Heitin vain käteni ja jalkani sinne. Olen onnellinen, että kiekko osui minuun, Rinne totesi vaatimattomaan tyyliinsä.

Rinteen vaatimattomuus saa joukkuekaverit hymyilemään.

- Tyypillistä "Peksiä". Hän on vaatimaton jätkä. Loistava urheilia ja loitava maalivahti. Hän kustuu noita (huipputorjuntoja) onnekkaiksi 99 kertaa sadasta, mutta kovin moni jätkä ei tee tuollaista torjutaa illasta toiseen. Hän on yksi heistä, puolustaja Ryan Ellis ylisti hymy suupielissään.

Philadelphiasta hankittu Wayne Simmonds teki ensimmäisen maalinsa Predators-paidassa vain muutama minuutti tuo Rinteen mahtitorjunnan jälkeen.

- Rinne näyttää torjuvan kaiken. Se on uskomatonta. Hän ja Juuse Saros ovat loistavia. Olemme onnellisia, että meillä on kaksi liigan parhaisiin kuuluvaa maalivahtia, Simmonds intoili.

Kolmannen peräkkäisen voittonsa ottanut Nashville nousi yhden pisteen päähän Central-divisioonaa johtavasta Winnipegistä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!