NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Suomalaisvahtien tilastossa noussut Tuukka Rask: "Kai tämä nyt sitten oli sellainen helppo ottelu"

20.3.2019 - 08:40:45


Boston Bruinsin maalivahti Tuukka Rask ohitti jääkiekon NHL-liigassa Miikka Kiprusoffin tiistaina. Rask torjui Bostonin 5-0 -voittoon New York Islandersin hallissa.

Rask joutui torjumaan kauden neljännen nollapelinsä eteen vain 13 laukausta.

- NHL:ssä ei ole helppoja otteluita, se on varmaa. Vastustajalla tulee aina olemaan jonkinlaisia paikkoja. Mutta jos katsoo joukkueen koknaisesitystä ja sitä, miten pelasimme, niin kai tämä nyt sitten oli sellainen helppo ottelu, Rask pyöritteli NHL:n verkkosivuilla.

Rask piti maalinsa puhtaana 45. kerran NHL-urallaan. Hän nousi suomalaisvahtien kaikkien aikojen nollapelitilastossa yksin kakkoseksi ohi Miikka Kiprusoffin. Pekka Rinne pitää ykköspaikkaa 55 nollapelillään.

Rask antoi kaiken kunnian edessään pelaavalle Bruins-miehistölle. Boston vei ottelun laukaukset nimiinsä murskaavasti 39-13.

- Loistava ottelu, olen vaikuttunut. Pelasimme hyvin alusta loppuun. Kun vie kaiken vastustajalta eikä anna heille aikaa eikä tilaa, niin tuo on tulos, Rask totesi.

Boston vakiinnutti asemaansa Atlantic-divisioonan toisella sijalla. Bruins tulee erittäin todennäköisesti kohtaamaan pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Kasperi Kapasen Toronto Maple Leafsin.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!