NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Me kaikki tiedämme tilanteen" - NHL-jumbon parhaat pistemiehet katsomon puolella siirtorajan lähestyessä

22.2.2019 - 09:00:48


Jääkiekon NHL-liigan jumbosijalla majailevan Ottawa Senatorsin synkkyys sai jatkoa torstaina. Ottawa hävisi niin ikään kellariosastoon kuuluvan New Jersey Devilsin hallissa 0-4.

Ottawan kokoonpanosta puuttuivat terveet hyökkääjät Mark Stone, Matt Duchene ja Ryan Dzingel. He ovat Senatorsin sisäisessä pistepörssissä sijoilla yksi, kaksi ja neljä. Ottawa ei uskalla riskeerata loukkaantumisia NHL:n pelaajasiirtojen takarajan lähestyessä.

Jokaisesta kolmesta miehestä on tulossa täysin vapaa pelaaja ensi kesänä. Mikäli Ottawa ei saa jollain ihmeen kaupalla heidän nimiään jatkosopimuksiin, niin jokainen kaupataan lähipäivinä. NHL:n pelaajasiirtojen takaraja on ensi maanantaina.

- Me kaikki tiedämme tilanteen. (General Manager) Pierre Dorion kertoi minulle iltapäivällä (että kolmikko ei pelaa) ja ilmoitin pelaajille asiasta, Ottawan päävalmentaja Guy Boucher sanoi NHL:n verkkosivuilla.

New Jerseyn miehityksestä puuttui samasta syystä hyökkääjä Marcus Johansson ja puolustaja Ben Lovejoy.

Ottawalle ei ole iloa liigan jumbosijasta, sillä seuran ensi kesän ykköskierroksen varausvuoro on Colorado Avalanchen omaisuutta, joten Senatorsin on turha unelmoida huippulupauksista Jack Hughesista tai Kaapo Kakosta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sergio Ramosin kausi ohi

19.5.2019 11:24:20

 

 

Isco tyytyy vaihtomiehen rooliin

19.5.2019 10:38:20