NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Tehkää tarjous, jos olette kiinnostuneita" - NHL:n pelaajasiirtojen takarajan kuuma nimi Jarmo Kekäläinen tasapainottelee kahden vaihtoehdon välillä

14.2.2019 - 09:05:22


Jarmo Kekäläinen on yksi pääosan esittäjistä, kun jääkiekon NHL-liigan pelaajasiirtojen takaraja lähestyy. Columbus Blue Jacketsin suomalaisella General Managerilla on kaksi isoa nimeä kauppatavarana.

Columbuksen hyökkääjä Artemi Panarin ja maalivahti Sergei Bobrovski eivät suostu solmimaan jatkosopimuksia Columbuksen kanssa. Kummastakin venäläistähdestä on tulossa ensi kesänä täysin vapaa pelaaja eli jos Kekäläinen ei kauppaa heitä, menettää hän todennäköisesti miehet kauden jälkeen ilman mitään korvausta.

- Otan edelleen puheluita vastaan kiinnostuneilta seuroilta. Ei (minulla ole vielä mitään hintaa Panarinille tai Bobrovskylle). Tehkää tarjous, jos olette kiinnostuneita, Kekäläinen heitti NHL:n verkkosivujen haastattelussa.

Columbus on tällä hetkellä Metropolitan-divisioonassa kolmantena eli viimeisellä suoralla playoff-paikalla, mutta vain kolmen pisteen turvin Itäisen konferenssin playoff-viivan yläpuolella.

Kekäläinen joutuu tasapainottelemaan tämän kevään potentiaalisen menestyksen ja seuran pidemmän tähtäimen tulevaisuuden välillä.

- Täytyy varmistaa, että ei uhraa tulevaisuutta liikaa laittamalla kaikki munat yhteen koriin tämän kevään takia. Mutta samalla haluaisin antaa näille jätkille, jotka ovat tehneet erittäin ahkerasti töitä koko kauden ajan päästäkseen pudotuspeleihin, parhaat mahdollisuudet pärjätä siellä pudotuspeleissä, Kekäläinen valotti.

Columbus on nykyisistä NHL-seuroista ainoa, joka ei ole koskaan voittanut yhtään playoff-sarjaa. Kekäläinen ei anna sen vaikuttaa päätöksiinsä.

- Ihmiset yrittäväyt tehdä isoa asiaa pudotuspelien toiselle kierrokselle pääsemisestä. Minä haluaisin päästä neljännelle kierrokselle (Stanley Cup -finaaleihin) ja voittaa. Se on tavoitteemme, Kekäläinen totesi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!