NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mikko Koskinen solmi rahakkaan jatkosopimuksen Edmontonin kanssa

22.1.2019 - 04:30:55


Hyökkääjä Teuvo Teräväinen ei jäänyt ainoaksi suomalaispelaajaksi, joka solmi rahakkaan jatkosopimuksen jääkiekon NHL-liigassa maanantaina. Myös Edmonton Oilersin maalivahti Mikko Koskinen laittoi nimensä paperiin.

Koskinen solmi kesään 2022 saakka ulottuvan kolmen vuoden mittaisen jatkosopimuksen Edmontonin kanssa. 30-vuotias veräjänvartija tulee tienaamaan keskimäärin 4,5 miljoonaa dollaria per kausi. Koskinen pelaa parhaillaan yhden vuoden mittaista sopimustaan, joka on arvoltaan 2,5 miljoonaa dollaria.

Koskinen on esiintynyt tällä kaudella 27 ottelussa, joista 24:ssä aloittavana maalivahtina. Hän on voittanut 14 kertaa, pitänyt maalinsa puhtaana kolmesti, päästänyt taakseen keskimäärin 2,78 kiekkoa ja kirjauttanut torjuntaprosentikseen 91,1.

- Mikolla on paljon kokemusta ykkösmaalivahtina. Hän on esiintynyt hyvin sekä kansainvälisissä peleissä että meidän seurassamme, Oilersin General Manager Peter Chiarelli totesi seuran verkkosivuilla.

Koskinen pelasi neljä ensimmäistä NHL-otteluaan New York Islandersin paidassa kaudella 2010-11. Hän vietti sen jälkeen kaksi vuotta SM-liigassa ja viisi KHL:ssä ennen kuin lähti uudestaan yrittämään rapakon taakse.

Koskisella on tilillään kaksi MM-hopeaa ja kaksi KHL:n mestaruutta. Hänet valittiin vuoden 2016 MM-kisojen parhaaksi maalivahdiksi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!