NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

NHL-supertähti Auston Matthews taas Kasperi Kapasen rinnalla – ”Huikea jätkä”

11.1.2019 - 16:45:30


NEWARK, NEW JERSEY. Toronto Maple Leafsin NHL-hyökkääjä Kasperi Kapanen sai taas keskushyökkääjäkseen Auston Matthewsin, joten suomalaisen vaikealle vaiheelle lienee luvassa parannusta.

Torstaina Kapanen, Matthews ja Andreas Johnsson luistelivat Leafsin kakkosketjuna, kun New Jersey Devilsistä tuli vieraissa 4-2-voitto.

– Matthews on tietysti erittäin taitava pelaaja, joka löytää ketjukaverit todella hyvin, Kapanen kuvaili heti ottelun jälkeen Prudential Centerissä.

– Hänelle kun antaa kiekon, ja hänellä on mahdollisuus ampua, niin lähtee kuti ihan kivasti. Huikea jätkä, positiivinen äijä, joka tykkää olla muiden ympärillä. Hauskaa on ollut hänen kanssaan pelata.

Maple Leafs varasi Matthewsin NHL:ään kesällä 2016 koko draftin ykkösenä. Kakkoseksi jäi Winnipeg Jetsin Patrik Laine. Kuluvasta kaudesta Matthews menetti osan loukkaantumisen takia, mutta on sittemmin koonnut 29 otteluun vakuuttavat 39 tehopistettä.

Kapanen, 22, on pelannut etenkin Matthewsin rinnalle päästyään oivallisesti. Nyt hän on joutunut tyytymään nollatehoihin kuudessa ottelussa perättäin. Joukkueen voitot kuitenkin ratkaisevat. Leafsin kauden 28. voitto tuli torstaina Newarkissa.

– Aloitettiin aika hyvin, mutta toisessa erässä päästettiin vastustaja peliin mukaan. Tiedettiin, että kolmannessa erässä he tulevat varmasti vauhdilla. Hoidettiin aika hienosti tuo loppu, ja tuloksena oli hieno voitto, Kapanen myhäili.

Ottelussa Kapanen sai peliaikaa 16.23 päästyään niin yli- kuin alivoimakentällisiin. Devilsin puolustajan Sami Vatasen oma peli painui ilkeästi kolme maalia pakkaselle. NHL-debyyttiään vielä odotteleva Kasimir Kaskisuo istui Leafsin varamaalivahtina.

Pasi Tuominen
Newark, New Jersey


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sveitsiläinen kuoli Imatralla

16.6.2019 13:34:52