NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Unohdin, miltä tämä tuntuu" - Barkov vietti kolmen maalin iltaa "noin" 10 vuoden tuon jälkeen

16.12.2018 - 08:35:45


Aleksander Barkov teki lauantaina ensimmäisen hattutemppunsa jääkiekon NHL-liigassa. Barkov päätti mahtavan iltapuhteensa jatkoaikamaaliin, kun Florida Panthers löi Toronto Maple Leafsin kotonaan 4-3.

- En voi vieläkään uskoa tätä. Edellisestä hattutempustani on noin 10 vuotta. Unohdin, miltä tämä tuntuu. Ehkä tajuan myöhemmin, mitä tapahtui, Barkov ihmetteli Floridan verkkosivuilla.

Florida menetti 2-0 ja 3-2 -johtoasemansa, mutta onnistui lopulta voittamaan jatkoajalla Barkovin viileällä rystyviimestelyllä.

- Olemme puhuneet paljon siitä, että meidän pitää pelata kovaa koko 60 minuuttia ja nyt todella teimme sen. Toronto toki tasoitti pari kertaa lopussa, mutta osoitimme luonteemme, teimme pari maalia lisää ja voitimme aika hyvän joukkueen. Toronto on varmaan yksi parhaista joukkueista liigassa juuri nyt. Heillä on todella hyvä hyökkäys, hyvä puolustus, hyvä maalivahti ja me voitimme, Barkov hehkutti.

Barkov kirjautti tililleen myös neljä kiekonriistoa. Hän nousi kyseisen NHL-tilaston kärkipaikalle Ottawan Mark Stonen rinnalle.

Barkov pelasi peräti 27:42. Hän johtaa NHL-hyökkääjien jääaikatilastoa.

Floridan riveissä nähtiin myös hyökkääjä Henrik Borgström, joka teki kauden ensiesiintymisensä NHL:ssä. Borgström pelasi 12:18 ja voitti 12 aloituksestaan kahdeksan.

- Olin aika luotettava puolustuspelissä. Ottelu sujui minulta hyvin. Onneksi saimme voiton, Borgström kommentoi.

Neljän ottelun mittaisen tappioputkensa katkaissut Florida nousi Itäisessä konferenssissa kolmanneksi viimeiseksi. Panthers on kahdeksan pisteen päässä playoff-viivasta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sveitsiläinen kuoli Imatralla

16.6.2019 13:34:52