NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Vatasen New Jersey Devilsille vasta kauden ensimmäinen tappio - "Tämä on todella kova joukkue"

19.10.2018 - 10:43:25


New Jersey Devilsiä aliarvioitiin monessa jääkiekkoliiga NHL:n ennakossa, mutta Devils aloitti kauden neljällä voitolla. Viime yönä Suomen aikaa Colorado Avalanche aiheutti joukkueelle kuitenkin kauden ensimmäisen tappion.

Suomen Mikko Rantanen oli Coloradon yksi hahmoista. Hän iski 5-3-voittoon päättyneessä ottelussa komeat tehot 1+3. Ruotsalaistähti Gabriel Landeskog iski puolestaan hattutempun.

- Pelaamme hyvällä itseluottamuksella mitä tahansa vastustajaa vastaan, mutta tämä on todella kova joukkue. He olivat liigan ainoa tappioton joukkue ja he pelaavat erittäin hyvää puolustuspeliä, mutta onnistuimme tekemään heitä vastaan viisi maalia. Tiesimme, että (Keith) Kinkaid on pelannut erittäin hyvin ja tiesimme, että pelistä tulee kova, mutta onnistuimme pysymään pelisuunnitelmassamme ja saimme siitä palkinnon, Landeskog sanoi NHL.comissa.

Landeskog sai otteistaan myös päävalmentajan kehut.

- Hän on valtavan iso osa meidän pelaamista. Jäimme tappiolle päätöserässä, mutta siinä vaiheessa hän raastoi meille kaksi maalia ja tuo meille voiton. Rakastan hänen pelaamistaan, päävalmentaja Jared Bednar hehkutti.

Devilsin suomalaispuolustaja Sami Vatanen jäi ottelussa ilman tehomerkintöjä. Devilsin hahmoja olivat tehot 1+2 nakuttanut Taylor Hall ja tehot 1+1 koonnut Nico Hischier.

Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

NHL, torstain tulokset

26.4.2019 07:30:11