NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Ei meidän pitäisi olla ylpeitä tuosta tilastosta" - maapallon paras pelaaja teki NHL-historiaa

17.10.2018 - 09:40:06


Missä Edmonton Oilers olisikaan ilman Connor McDavidia? Supertähti johdatti tiistaina Edmontonin 5-4 -jatkoaikavoittoon Winnipeg Jetsin hallissa.

McDavid (2+2) oli mukana Edmontonin illan neljässä ensimmäisessä maalissa. Se tiesi sitä, että McDavid (4+5=9) oli mukana kaikissa Oilersin kauden ensimmäisessä yhdeksässä osumassa, mikä on uusi NHL-ennätys. Adam Oates ylsi seitsemään Detroit Red Wingsin paidassa kauden 1986-87 alussa.

- Se on mitä se on. En ole erityisen ylpeä siitä. Ei se ole tilasto, josta meidän pitäsisi olla ylpeä, McDavid totesi NHL:n verkkosivuilla.

Edmontonin päävalmentaja Todd McLellan innostui sentään hehkuttamaan.

- McDavid on kapteenimme ja johtajamme. Mielestäni hän on tällä hetkellä paras pelaaja maan päällä. Hän päätti tahdonvoimallaan viedä joukkuensa voittoon, McLellan ylisti.

McDavid näki voitoossa paljon hyvää jatkon kannalta.

- Tämä todistaa sen, että pystymme pelaamaan ketä vastaan tahansa. Tuo (Jets) on joukkue, joka tulee taistelemaan Stanley Cupista. He tekivät sen viime kaudella ja odotan heidän tekevän saman nyt. Tulimme vaikeaan halliin ja löysimme keinot ottaa kaksi sarjapistettä, McDavid summasi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

NHL, torstain tulokset

26.4.2019 07:30:11