NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

“NHL:ssä pysyminen tavoite, totta kai” – pelätty rajapyykki ei hirvitä Miro Heiskasta

17.10.2018 - 07:26:36


NEWARK, NEW JERSEY. Odotettu ja pelätty 10 NHL-ottelun rajapyykki lähestyy Dallas Starsin nuorta puolustajaa Miro Heiskasta. Heiskasella, 19, on vakaa aikomus pysyä ylhäällä.

Tiistaina Heiskanen pelasi ensimmäisen NHL-kautensa kuudennen ottelun. Stars hävisi vieraissa New Jersey Devilsille 0-3.

– Totta kai siihen tähdätään, että saa pelata NHL:ssä niin paljon kuin vaan pystyy. Ihan hyvältä on ainakin tähän mennessä tuntunut. Koitan vaan jatkaa samaa rataa, täytyy pystyä pelaamaan ihan omaa peliä, Heiskanen linjasi Newarkissa pelin jälkeen.

Heiskasella on menossa kolmevuotinen ensisopimus. Jos hän pelaa NHL:ssä vähintään kymmenen ottelua, ensimmäinen sopimusvuosi kuluu joka tapauksessa. Toisaalta seuralla on mahdollisuus lähettää alle 10 ottelua pelannut tulokas farmiin, jolloin hänen ensisopimuksensa ”liukuu” eli käytännössä pitenee vuodella.

Heiskasen tapauksessa sopimuksen liu’uttaminen tarkoittaisi Starsille merkittävää rahallista etua etenkin palkkakaton näkökulmasta, koska suomalaispuolustajan seuraava sopimus on varmasti tanakkaa miljoonaluokkaa.

– Ei siitä kymmenen ottelun rajasta käydä valmennuksen tai seurajohdon kanssa mitään ihmeellisempiä keskusteluja. Keskityn vaan omaan tekemiseen matsi kerrallaan, toteaa Heiskanen.

Pasi Tuominen
Newark, New Jersey


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

NHL, torstain tulokset

26.4.2019 07:30:11