NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Miro Heiskasen peli ensi kertaa kaksi maalia pakkaselle – ”Vastustaja tuli tosi kovaa”

17.10.2018 - 07:08:00


NEWARK, NEW JERSEY. New Jersey Devils etenee väkivahvasti jääkiekon NHL:ssä. Sen saivat tiistaina kokea Miro Heiskanen ja Dallas Stars.

Puolustaja Heiskanen kokosi nuoren NHL-uransa toiseksi suurimman jääajan (21.08), kun Devils jätti vierasjoukkueen telineisiin tuloksella 3-0. New Jersey on voittanut kauden kaikki neljä otteluaan.

– Tiedettiin entuudestaan, että kaveri tulee kovaa. Kovalla luistelulla he saivatkin luotua mestoja, Heiskanen sanoi heti ottelun jälkeen Prudential Centerin pukukopissa.

Starsilla on nippu kovan luokan taitohyökkääjiä, kuten Jamie Benn, Tyler Seguin ja Aleksander Radulov, mutta kahteen viime otteluun joukkue on osunut ainoastaan kerran.

– Pitäisi vaan saada laitettua mestoista sisään. Yksi syy voi olla se, että pitäisi vielä enemmän ja kovempaa mennä maalille. Sitä kautta saisimme luotua tilanteita. Nyt ei ole pariin peliin oikein irronnut.

Heiskanen joutui todistamaan kahta Devils-maalia aitiopaikalta. Hänen oma pelinsä painui ensimmäistä kertaa kaksi maalia pakkaselle.

– Vastustaja tuli tosi kovaa, joten ei ollut hirveästi aikaa. Oma pelaaminen tuntui kuitenkin ihan suht hyvältä, suomalaispuolustaja kertasi.

Stars varasi Heiskasen viime vuonna NHL:n varaustilaisuuden kolmantena. Tulokaskaudellaan 19-vuotias espoolainen on saanut heti merkittävän roolin joukkueessa. Hän kuuluu kokoonpanoon niin yli- kuin alivoimapelissä.

Pasi Tuominen
Newark, New Jersey


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

NHL, torstain tulokset

26.4.2019 07:30:11