NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Luonnetta ja voittamisen kulttuuria – NHL-suomalaisia New Yorkissa

12.9.2018 - 18:00:00


NHL:n New York Islanders kulkee uusiutuneena kohden kautta 2018–2019. Uudet suomalaiskasvot ovat Valtteri Filppula ja Leo Komarov.

Kesän aikana vahvuuteen ilmaantuivat lisäksi Tom Kühnhackl, Matt Martin, Jan Kovar ja Robin Lehner. Myös seurajohtaja on uusi: legendaarinen Lou Lamoriello.

- Uusilla pelaajillamme on jompikumpi kahdesta ominaisuudesta. Joko he ovat voittaneet mestaruuksia tai he tuovat joukkueeseen luonnetta, Lamoriello sanoi New York Post -lehdelle.

Suomalaisten tapauksessa tilanne on selkeä: Filppula on Stanley Cupin voittaja, ja Komarov tunnetaan nimenomaan raisuna roolipelaajana.

Supertähti John Tavaresin aikakausi NY Islandersissa päättyi viime kauteen. Hänen uusi osoitteensa on Toronto Maple Leafs.

- Joukkueen keskuudessa hänestä ei ole puhuttu lainkaan, vain silloin, kun asiasta on (lehdistön toimesta) kysytty. Pelaajia tulee ja menee. Emme katsele taaksepäin, vaan tulevaisuuteen, Lamoriello pyssyttää.

NY Islanders avaa harjoitusotteluiden kautensa sunnuntaina Philadelphia Flyersiä vastaan. Ottelu pelataan NYCB Livessä (ent. Nassau Veterans Memorial Coliseum).


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sudenpennuille makea revanssi

23.6.2019 22:01:24