COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Valtava lisä takalinjoillemme" - Ahon ja Teräväisen Carolina hankki maaliahneen puolustajan isossa pelaajakaupassa

24.6.2018 - 07:00:21


Carolina Hurricanes ja Calgary Flames nousivat otsikoihin jääkiekon NHL-liigan varaustilaisuuden toisena päivänä lauantaina. Seurat tekivät kaupan, jossa liikkui viisi pelaajaa.

Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen edustama Carolina sai kaupassa puolustajat Dougie Hamiltonin ja Adam Foxin sekä hyökkääjä Michael Ferlandin.

Hamilton saalisti päättyneellä kaudella 82 ottelussa tehot 17+27=44. Viikko sitten 25 vuotta täyttänyt kanadalainen jakoi NHL-pakkien maalipörssin ykkössijan.

- Hamilton on yksi parhaista hyökkäävistä puolustajista tässä liigassa. Tämä on valtava lisä takalinjoillemme, Carolinan General Manager Don Waddell intoili seuran verkkosivuilla.

Ferlandin saldo 77 ottelusta oli 21+20=41 pistettä. 26-vuotias kanadalaislaituri on luistellut välillä Calgaryn ykkösketjussa ja tuonut "hiekkapaperia" tähtihyökkääjien Johnny Gaudreaun ja Sean Monahanin rinnalle.

- Meillä on hyökkäyksessä paljon taitopelaajia. Tarvitsimme hieman kokoa ja lihaksia, Waddell totesi.

Fox on nähty USA:n paidassa kaksissa viime nuorten MM-kisoissa. Hän aloittaa syksyllä kolmannen kautensa Harvardin yliopistossa.

- Fox on huippuluokan hyökkäävä puolustaja. Uskomme, että hänessä on mahtavasti potentiaalia, Waddell sanoi.

Carolina joutui luopumaan kaupassa puolustaja Noah Hanifinista ja hyökkääjä Elias Lindholmista. Kumpikin pelaaja on valittu NHL-draftissa numerolla viisi: Hanifin 2015 ja Lindholm 2013.

Kumpikaan pelaaja ei ole vielä täysin vastannut korkean varausvuoron tuomiin odotuksiin, mutta aikaa on vielä. Lindholm on 23-vuotias ja Hanifin vasta 21-vuotias.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!