NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Tässä on kyse viikoista ja kuukausista, ei vuosista" - Seattlen NHL-hanke etenee

21.6.2018 - 09:01:44


Seattlen kaupungin liittyminen jääkiekon NHL-liigan perheeseen on ainakin toistaiseksi edennyt ilman takaiskuja. Mitään tarkkaa aikataulua Seattlen NHL-hakemuksen hyväksymiselle ei ole.

Seattlen NHL-seuraa ovat perustamassa kuuluisa elokuvatuottaja Jerry Bruckheimer ja miljardööri David Bonderman. Seuran hinnaksi on asetettu 650 miljoonaa dollaria. Päättyneellä kaudella NHL-jäillä aloittanut Vegas Golden Knights pulitti liigalle 500 miljoonaa.

NHL:n hallitus kokoontuu seuraavan kerran syyskuussa. Tuolloin voidaan jälleen käsitellä Seattlen hakemuksen mahdollista hyväksymistä.

- Me voimme tehdä sen niin nopeasti tai niin hitaasti, kun on tarkoituksenmukaista. Tässä on kyse viikoista ja kuukausista, ei vuosista, NHL:n palkintogaalan yhteydessä Las Vegasissa asiaa kommentoinut NHL-pomo Gary Bettman sanoi liigan verkkosivuilla.

Seattle haluaisi aloittaa NHL:ssa kaudella 2020-21. Joukkue pelaisi KeyArenassa, joka pitää kuitenkin ensin remontoida nykytarpeita vastaavaksi. KeyArenassa pelasi aikanaan koripallon NBA-liigan Seattle SuperSonics, joka tunnetaan nykyään Oklahoma City Thunderina.

- Isompi asia on heidän aikataulunsa hallin kanssa, Bettman totesi.

Seattle olisi NHL:n 32. seura.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!