VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Me rakastamme laittaa vihaajille kampoihin" - Golden Knightsin meno ei vain hyydy

21.5.2018 - 09:36:50


Kaikki tiesivät, että jääkiekon NHL-liigaan täksi kaudeksi liittyneellä Vegas Golden Knightsilla oli parempi joukkue kuin muilla laajennusseuroilla viimeisen noin neljännesvuosisadan aikana. Siitä pitivät huolen laajennus-draftin säännöt.

Kukaan ei silti veikannut, että Vegas menisi edes pudotuspeleihin kovassa Läntisessä konferenssissa - puhumattakaan Stanley Cup -finaaleista.

Vegas sai kauteen hyvän alun ja alkoi kääntämään päitä ylmpäri liigaa.

- Tämä on järjetöntä. Kun pääsimme vauhtiin, niin huomasimme, että meillä on joukkue, joka pystyy tekemään tuhoa. Ja, että meillä on ilmiömäinen maalivahti (Marc-Andre Fleury), joka pysäyttää kaiken. Tämä on ollut mahtava matka. Haluamme vain sen jatkuvan, Vegasin puolustaja Deryk Engelland sanoi NHL:n verkkosivuilla.

Pittsburgh Penguinsin paidassa kolmesti Stanley Cup -mestaruutta juhlinut Fleury pelasi vahvasti runkosarjassa. Pudotuspeleissä hän on nostanut pelinsä kuuluisalle "nextille levelille".

Fleury oli nimekkäin pelaaja, jonka Vegas nappasi laajennus-draftissa.

- Olen alusta asti sanonut, että se hyvä asia meidän ryhmässämme on, että supertähtemme (Fleury) on joukkueen nöyrin jätkä. Hän näyttää esimerkkiä päivästä toiseen. Hänellä on hauskaa kuin lapsella jouluna, Vegasin ranskalaishyökkääjä Pierre-Eduard Bellemare kiitteli.

Vegas kukisti sunnuntaina Winnipeg Jetsin vieraissa 2-1 ja eteni Stanley Cup -finaaleihin. Golden Knights vei Läntisen konferenssin finaalisarjan nimiinsä voitoin 4-1.

Tämän satutarinan piti hyytyä jo aikoja sitten, mutta se vain jatkuu ja jatkuu.

- Meiltä ei odotettu paljon. Meillä itsellämme oli uskoa. Alusta asti kaikki muut ajattelivat, että jossain vaiheessa me hyydymme. Me rakastamme laittaa vihaajille kampoihin, Vegasin tähtilaituri Jonathan Marchessault kuittaili.

Vegas kohtaa Stanley Cup -finaaleissa joko Tampa Bay Lightningin tai Washington Capitalsin.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!