VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Tietenkin olen turhautunut" - Patrik Laineen hieno kausi päätökseen

21.5.2018 - 05:27:39


Patrik Laineen hieno kausi jääkiekon NHL-liigassa tuli päätökseen sunnuntaina. Laineen Winnipeg Jets taipui kotonaan Vegas Golden Knightsille, joka paineli Stanley Cup -finaaleihin voitoin 4-1.

Vegas vei Läntisen konferenssin finaalisarjan viidennen ja viimeisen ottelun nimiinsä 2-1. Winnipeg hävisi viimeiset neljä ottelua putkeen ja teki niissä yhteensä vain kuusi maalia.

- On turhauttavaa, kun emme saa maaleja aikaiseksi. Tällaisessa vähämaalisessa ottelussa pitäisi tehdä pari maalia enemmän, mutta ei vain pysty, Laine manaili Winnipegin verkkosivuilla.

Laine iski runkosarjassa 44 osumaa, mikä oikeutti NHL:n maalipörssissä toiseen sijaan. Pudotuspeleissä hän teki 17 ottelussa viisi maalia.

- Totta kai olen turhautunut itseeni, kun en pystynyt tekemään maaleja enkä voinut auttaa joukkuettani voittoon kyvyilläni, Laine jatkoi.

Laine ampui sunnuntain ottelussa kuusi kertaa, mutta kudeista vain yksi meni kohti maalia.

- Se on minun vastuullani, että pystyn laukomaan. En pystynyt siihen tänään, Laine ruoski itseään.

Jotkut ihmiset ehtivät jo spekuloimaan, että Winnipegistä oli puristettu kaikki mehut pois pudotuspelien toisen kierroksen seitsemässä ottelussa Nashville Predatorsia vastaan eikä virtaa riittänyt enää Vegas-taistoon. Laine on eri mieltä.

- Ei sillä ole merkitystä, että me pelasimme pari ottelua enemmän kuin Vegas. Kaikki olivat hieman väsyneitä, mutta ei sillä ole merkitystä, kun pelaa pudotuspeleissä. Väsymyksen unohtaa ja yrittää vain pitää hauskaa kaukalossa. Väsymys ei ollut ratkaiseva tekijä.

Pelaajien terveystilanne on aina suuri salaisuus pudotuspeleissä. Laine vakuutti, että hän oli terve koko kauden.

Winnipeg oli runkosarjassa NHL:n toiseksi paras joukkue. Nuori Jets-ryhmä tulee varmasti olemaan NHL:n kärkikastia vielä pitkään.

- No, aina on ensi kausi, Laine totesi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!