VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10€, PELAA 50€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Ei kysytä miten, kysytään mikä on tilanne" - kurssinsa kääntänyt maalivahti nostanut Tampa Bayn tasoihin idän finaalisarjassa

18.5.2018 - 09:02:47


Tampa Bay Lightningin maalivahti Andrei Vasilevski päästi jääkiekon NHL-liigan Itäisen konferenssin finaalisarjan kahdessa ensimmäisessä ottelussa yhteensä 10 kiekkoa taakseen. Sen jälkeen venäläinen on ottanut sankarin viitan harteilleen.

Tampa Bay kukisti torstaina Washington Capitalsin vieraissa 4-2. Capitals vei kamppailun laukaukset nimiinsä 38-20, mutta Lightning korjasi voiton.

- Vasilevski pystyi pelastamaan meidät. Sen takia hän on yksi maailman parhaista - ellei paras maalivahti. Hän on antanut meille mahdollisuuden koko kauden ajan, kun emme ole olleet parhaimmillamme, neljännessä peräkkäisessä ottelussa verkkoa heiluttanut Lightning-kapteeni Steven Stamkos hehkutti.

Vasilevski on ehdolla kauden parhaaksi NHL-maalivahdiksi. Kaksi muuta finalistia ovat Nashville Predatorsin Pekka Rinne ja Winnipeg Jetsin Connor Hellebuyck.

Tampa Bay tasoitti voitot 2-2:een. Vasilevski on torjunut viimeisessä kahdessa ottelussa 76 laukauksesta 72.

- Tykkään otteluista, joissa ei oikeastaan tarvitse maalivahtia ja joukkue pelaa hyvin hänen edessään. Mutta silloin kun emme ole parhaimmillamme, niin tarvitsee maalivahdin laittavan parastaan. Vasilevski todellakin teki sen, Tampa Bayn päävalmentaja Jon Cooper ylisti.

Idän finaalisarjan kaikki neljä ottelua ovat toistaiseksi päättyneet vierasvoittoon. Capitals voitti ensin kahdesti Tampassa ja Lightning nyt toisen kerran peräkkäin Washingtonissa.

Capitals on vienyt jokaisessa neljässä taistossa kamppailun laukaukset nimiinsä.

- Pudotuspeleissä ei kysytä miten. Kysytään mikä on tilanne ottelusarjassa. Huolimatta siitä miten hyvin Washington pelasi, niin löysimme keinon voittaa kaksi ottelua. Siitä olen eniten vaikuttunut, Stamkos iloitsi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

Savo Volley hävisi nollille

20.2.2019 23:06:43