NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Loistava syöttö" - Erik Haulan ketju teki kaksi elintärkeää maalia Vegasin voitossa

17.5.2018 - 09:28:48


Erik Haulan johtama Vegas Golden Knightsin kakkosketju jäi ilman pistemerkintöjä jääkiekon NHL-liigan Läntisen konferenssin finaalisarjan kahdessa ensimmäisessä ottelussa Winnipeg Jetsin hallissa. Keskiviikkona vitja loisti kotiyleisön edessä.

- Ketju pelasi hyvin vierasotteluissa, mutta heillä ei ollut juurikaan maalipaikkoja. Tänään he olivat enemmän mukana hyökkäyspelissä. He luistelivat ja pelasivat todella hyvin, Vegasin päävalmentaja Gerard Gallant kehui ketjun James Neal - Haula - Alex Tuch peliä.

Winnipeg tasoitti toisessa erässä 1-1:een. Neal vastasi vain 12 sekuntia myöhemmin eikä Vegas enää luopunut johtoasemastaan.

Haula karvasi päädyssä kiekon pois Jets-vahti Connor Hellebuyckilta ja tarjoili Nealille.

- Hellebuyck oli maalin takana ja Haula teki hienoa karvaustyötä. Se oli loistava syöttö Haulalta. Maali tuli tärkeään paikkaan. Se vie vastustajalta ilmat pois, kun tekee maalin heti perään, Neal hehkutti.

Tuch muutti lukemiksi 3-1 reilut kaksi minuuttia Nealin osuman jälkeen.

- Oli ilman muuta hyvä saada pari maalia. Meillä on oma osamme tehtävänä. Emme ole ketjuna saaneet tarpeeksi laukauksia aikaan emmekä päässeet tarpeeksi maalille. Hyvä, että ketjumme saa itseluottamusta, Tuch iloitsi.

Ensimmäistä kauttaan NHL:ssä pelaava Vegas johtaa lännen finaalisarjaa voitoin 2-1. Kukaan ei uskonut syksyllä, että Golden Knights olisi tässä tilanteessa: kahden voiton päässä Stanley Cup -finaaleista.

- En kuvitellut sitä lokakuussa enkä marraskuussa. Tammikuussa tiesimme, että meillä on hyvä jääkiekkojoukkue. Olimme yksi liigan hyvistä joukkueista. En tiennyt, että menisimme näin pitkälle, mutta tiesin, että meillä olisi mahdollisuudet siinä missä muillakin, Gallant pyöritteli.

Joukkueet kohtaavat uudestaan Las Vegasissa perjantaina.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, sunnuntain tulokset

25.3.2019 06:40:16