Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

"Hän läpäisi ison testin" - Christopher Gibson keräsi kehut Islandersin tappioputken katkaisemisesta

12.03.2018 - 7:12:32


Suomalaismaalivahti Christopher Gibson oli isossa roolissa, kun New York Islanders onnistui katkaisemaan kahdeksan ottelun mittaiseksi venyneen tappioputkensa jääkiekon NHL-liigassa sunnuntaina. Islanders kukisti Calgary Flamesin vieraissa 5-2.

Kaukalon ykköstähdeksi valittu Gibson venyi kiekon eteen peräti 50 kertaa.

- Hieno tunne. Olen iloinen, että joukkue voitti tänään. Jätkät pelasivat todella hyvin edessäni. Suurin osa Flamesin laukauksista oli kaukaa tulleita siniviivakuteja. Minun piti vain löytää keinot kiekon näkemiseksi. Jos annoin pahan paluukiekon, niin jätkät olivat paikalla siivoamassa ne pois, Gibson kiitteli Islandersin verkkosivuilla.

NHL-ottelu oli Gibsonin kolmas tällä kaudella. Hän oli hävinnyt ensimmäisen jatkoajalla ja toisen rangaistuslaukauskilpailun päätteeksi. Gibsonin torjuntaprosentti kauden kolmesta startista on hieno 95,7.

- Gibson oli todella hyvä. Hän teki muutamia isoja torjuntoja. Hän otti voimia kahdesta ensimmäisestä ottelustaan ja näytti todella hyvältä. Flames laukoo paljon. Heillä oli myös 14 tai 15 laukausta ylivoimalla, joten tämä oli iso testi Gibsonille. Hän läpäisi sen, Islandersin päävalmentaja Doug Weight kehui.

Gibson pelasi ensimmäiset neljä NHL-otteluaan kaudella 2015-16. Hän edusti Suomea vuoden 2012 nuorten MM-kisoissa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Kimi Räikkönen palasi F1-radalle

24.09.2021 11:55:32