KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Sami Vatanen ja Devils pelaavat New Yorkin seudun parasta NHL-lätkää

9.3.2018 - 08:20:00


NEWARK, NEW JERSEY. NHL:n New Jersey Devils majailee pudotuspeliviivan yläpuolella. Pleijaripaikka on kaikkea muuta kuin varma, mutta jos taso pitää ja paranee, Devils nähdään kevään ratkaisupeleissä.

Puolustaja Sami Vatasen edustama Devils pelasi torstaina oivallisesti. Punapaidoille jäi kuitenkin luu käteen, sillä Winnipeg Jets haki voiton maalein 3-2. Jetsin Patrik Laine ja Joel Armia tekivät maalin mieheen.

Ykkösmaalivahti Corey Schneider myöntää, että hänellä on sairausloman jäljiltä torjuntavarmuus hakusessa.

– Joukkue ansaitsee minulta parempaa pelaamista. Ei ole reilua, etteivät muut maalivahdit pääse pelaamaan enemmän, jos en pysty parempaan. En todellakaan voi sanoa pelaavani tarpeeksi hyvin. Täytyy koota itsensä ja tehdä täysillä töitä. Jets pelasi tänään hemmetin hyvin, Schneider vuodatti Devilsin pukukopissa.

Yksi Devilsin ja koko liigan parhaista hyökkääjistä, Taylor Hall, pelaa loistavasti. Nyt tuli pieni mutka matkaan, sillä hänen pitkä pisteputkensa katkesi. Edessä on kuuden ottelun mittainen vierasputki. Sen jälkeen ollaan paljon viisaampia Devilsin pudotuspelimahdollisuuksista.

– Todella iso kiertue on tulossa. Jos otamme puolet mahdollisista sarjapisteistä tai enemmän, saalis on mahtava. Eihän kukaan väitä, että pudotuspeleihin olisi helppo päästä, Hall sanoi pelin jälkeen.

– Tänään oli vähän vaikeuksia. Pelasimme kyllä 60 minuuttia niin kuin suunnittelimme, mutta heidän maalivahtinsa (Connor Hellebuyck) pelasi upeasti.

Vatanen päätyi pelaajakaupassa Anaheim Ducksista Devilsiin marraskuussa. Hän otti oikopäätä ison roolin. Jyväskyläläispakki on miehistynyt oleellisesti, ja kiekollisena hän todistaa kuuluvansa valioluokkaan. Vatanen on intuitiivinen pelaaja. Usein hän tietää seuraavan oikean ratkaisun jo ennen kuin saa kiekon. Fyysisyydessä ja puolustuksellisessa sijoittumisessa riittää vielä tekemistä.

Devils pelaa New Yorkin seudun parasta jääkiekkoa. Hudsonjoen itäpuolella New York Rangersin kauden romuttivat hyökkääjä Chris Kreiderin ja puolustaja Kevin Shattenkirkin loukkaantumiset. Rangers päätti heittää pyyhkeen kehään ja kauppasi parhaat pelaajansa.

Brooklynin nippu New York Islanders taas hämmästyttää oudolla intohimottomuudellaan. Saumat pleijareihin ovat olemassa, mutta joukkue ei taida uskoa niihin. Puolustus kaipaa johtajaa; Jaroslav Halak hoitaa kyllä maalivahdintyöt, ja hyökkäyksessä häärivät ilmiömäinen John Tavares, petollisen vaarallinen maalintekijä Anders Lee sekä yksi kauden tulokkaista, vauhdikas taitohyökkääjä Mathew Barzal.

Takarajahankinnat Michael Grabner ja Pat Maroon ovat hyviä lisiä New Jersey Devilsille. Lisäksi joukkue tarvitsee paitsi Schneiderin paluun tasolleen myös monipuolisen hyökkääjän Marcus Johanssonin takaisin sairastuvalta. Yksi asia on varma: jos New Yorkin seudun kolmesta joukkueesta jokin pelaa Stanley Cupin pudotuspeleissä, se on Devils.

Pasi Tuominen
Newark, New Jersey


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jokerit ahdingossa Moskovassa

18.12.2018 20:10:38

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mourinholla hurja hotellilasku

18.12.2018 18:24:17