KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

”Siitä häijystä laukauksesta saa maksaa” – Patrik Laine NHL:n paras maalintekijä

7.3.2018 - 19:36:41


NEW YORK. Winnipeg Jetsin NHL-kapteeni Blake Wheeler antaa tunnustusta Patrik Laineelle, mutta korostaa ketju- ja joukkuepelaamisen merkitystä.

Tiistaina New Yorkin Madison Square Gardenissa Laine pelasi yhden NHL-uransa parhaista otteluista. Jets voitti New York Rangersin 3-0, ja suomalaishyökkääjä teki kaikki maalit.

– Sen jälkeen, kun Laine sai ketjukavereikseen Paul Stastnyn ja Nikolaj Ehlersin, hänellä on ollut enemmän laukaisuaikaa. Täytyy antaa tunnustusta ketjukavereille, että he pystyvät pelaamaan Laineen vapaaksi, Wheeler sanaili New Yorkissa tiistaina.

– Kaikkihan tietävät, millainen spesiaalipelaaja Laine on. Uudella ketjulla on todella hyvä kemia, kaikki tuovat siihen oman panoksensa, hän lisäsi.

Rangersin puolustaja Brady Skjei sai todistaa Laineen kuuluisaa kutia aitiopaikalta.

– Laukaus on ilman muuta hänen paras aseensa. Jos hänelle antaa aikaa ja tilaa, siitä saa maksaa. Annoimme hänelle vähän liikaa tilaa parhaalla maalintekosektorilla, ja sittenhän se häijy laukaus tuottikin maaleja, Skjei kertasi.

Laine, 19, pelaa toista NHL-kauttaan. Viime kauden alusta laskien hän on NHL:n paras maalintekijä 74 yhteismaalillaan. Myös Aleksander Ovetshkin (73), Nikita Kutsherov (73) ja Jevgeni Malkin (70) ovat päässeet 70 maalin rajapyykkiin. Paras ei-eurooppalainen on Auston Matthews (68).

Tehopisteissä kärkeen on rutkasti matkaa. Connor McDavid on tehnyt vajaaseen kahteen kauteen 180 pinnaa, Kutsherov 171 ja Sidney Crosby 159. Laine on 125 pisteellään sijalla 27.

Pasi Tuominen, New York


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jokerit ahdingossa Moskovassa

18.12.2018 20:10:38

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mourinholla hurja hotellilasku

18.12.2018 18:24:17