KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Henrik Lundqvist nöyrtyi Patrik Laineen edessä – ”Aika hyvä pelaaja, täytyy myöntää”

7.3.2018 - 06:18:54


NEW YORK. Winnipeg Jetsin hyökkääjän Patrik Laineen NHL-uran ensimmäisessä aidossa hattutempussa oli erityisen herkullinen sivumaku, sillä New York Rangersin maalilla pelasi Ruotsin tähti Henrik Lundqvist.

Jets voitti tiistaina New Yorkissa 3-0, ja Laine teki kaikki maalit. Lundqvist päästi maaleista vain kaksi, sillä viimeinen syntyi tyhjiin.

– NHL:ssä on muutamia pelaajia, joilla on laukaus, jolta maalivahti odottaa tiettyä suuntaa, mutta suunta onkin lopulta toinen. Jos laukaisijaa ei painosteta, hän kyllä käyttää tilanteen hyväkseen, Lundqvist sanoi Madison Square Gardenin pukukopissa.

– Minunkin olisi pitänyt haastaa ehkä paremmin. Mutta kahdesti hän sai minut uskomaan, että hän ampuu hanskapuolelle. Hänellä on se tietty liike, jossa hän muuttaa käsiensä asentoa ja ampuukin kilpipuolelle.

Rangers on heittänyt kuluvan kauden osalta pyyhkeen kehään. Lundqvistilta riitti kuitenkin kiitosta omalle joukkueelle – mutta myös suomalaishyökkääjä Laineelle.

¬– Hän on hyvä pelaaja, se täytyy myöntää. Hän osaa hidastaa maalintekosektorille tuloa niin, että vastustajan pelaajat ovat liian alhaalla. Kukaan ei ehdi väliin, ja hän lukee tilanteen hyvin, Lundqvist kuvaili.

Laine, 19, on tehnyt toisella NHL-kaudellaan 38 maalia. Tulokaskaudella hän maalasi 36 kertaa. Winnipeg Jets taistelee kärkisijoista läntisessä konferenssissa.

Pasi Tuominen, New York


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jokerit ahdingossa Moskovassa

18.12.2018 20:10:38

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mourinholla hurja hotellilasku

18.12.2018 18:24:17