NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Suoraan New Yorkista: Patrik Laine ja kommentit ennätyksellisestä hattutemppuillasta

7.3.2018 - 06:01:00


NEW YORK. Patrik Laine pelaa vasta toista NHL-kauttaan, mutta ennätys on ennätys. Winnipeg Jetsin hyökkääjän ennätys on nyt 38 maalia kaudessa.

Tiistaina Laine piti jöötä New Yorkissa, tarunhohtoisessa Madison Square Gardenissa. Hän otti maalintekoon yksinoikeuden: Laineen kauden ensimmäinen ja uran neljäs hattutemppu varmisti 3-0-voiton New York Rangersista.

Heti ottelun jälkeen Jetsin pukukopissa jutteli rento, parrakas ja pipopäinen nuorimies.

– Täytyy olla tyytyväinen, kun asiat sujuvat. Joukkue voittaa, ja meidän ketjumme pelaa varsin hyvää lätkää, Laine kertasi.

Jetsin kolmosketju meni viime viikolla uuteen uskoon. St Louis Bluesista hankittiin kokenut pelintekijä Paul Stastny. Laitahyökkääjiksi hänelle roolitettiin Laine ja toinen pohjoismaalainen, Tanskan mies Nikolaj Ehlers.

– Paulin tulon jälkeen minulla ja Nikillä on ollut helpompi pelata. Tänään ensimmäinen maali oli todella iso joukkueelle, ja meidän ketjullemme palkinto kovasta työnteosta. ”Stas” syötti hyvin taaksepäin, ja minulle tuli hyvin tilaa. Yritin ylös ja takanurkkaan, ja sisään meni.

– Toisessa maalissa oli paljon aikaa ja tilaa. Se ei ollut yllätys, sillä vastustajalla oli vaihto kesken. Ben Chiarot petasi paikan hyvin, niin kuin aina. Itse yritin sitten leikata keskelle, ja laukaisutilaa olikin paljon. Sitten vaan kohti maalia, jutteli Laine.

Kolmannen maalin Laine suti viimeisellä minuutilla tyhjiin, kun Rangers yritti kavennusta ilman maalivahtiaan Henrik Lundqvistia.

Viime kauden alusta lähtien laskettuna Laine on NHL:n paras maalintekijä. Hänellä on kahdelta kaudelta koossa yhteensä 74 maalia.

Pasi Tuominen, New York


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, torstain tulokset

22.3.2019 07:10:40