KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Patrik Laineelle sataa ylistystä NHL:ssä - "Kumpa voisinkin sanoa sen omaksi ansiokseni"

6.3.2018 - 11:19:58


Suomalaistykki Patrik Laine on ennätysmäisessä maalitahdissa jääkiekon NHL:ssä. Laine on onnistunut välttämään niin sanotun "toisen kauden kirouksen" ja onnistunut erinomaisesti vasta toisella NHL-kaudellaan.

Laineen peli on mennyt selvästi eteenpäin tällä kaudella. Winnipeg Jetsin päävalmentaja Paul Maurice hehkuttaa varauksetta suojattinsa kykyjä ja peliä.

- Hänellä on todellista tahtoa kehittyä paremmaksi. Hänen pelinsä on muuttunut tässä viime aikoina. Hän on vahvempi ja nopeampi kuin ennen. Hän on osannut aina laukoa, mutta nyt hänellä on parempi vauhti ja hän on innoissaan Paulin saapumisesta, ajoitus on kohdallaan ja laukaukset löytävät maaliin. Sitä ei ymmärrä oikein kukaan. Kunpa voisinkin sanoa sen olevan omaa ansiotani. Hänellä on ainutlaatuinen lahja, Maurice hehkutti medialle.

Laine on ampunut tällä kaudella jo 35 maalia. Viime kaudella syntynyt oma ennätys, 36 kaappia on siis vain yhden osuman päässä. Maagisen 50 maalin rajaan tähtää jokainen maalintekijä ja Laine sanookin, että se on myös hänen kohdallaan mahdollista tulevaisuudessa.

- Siihen tarvitaan tietysti apua joukkuekavereiltakin, mutta tässä joukkueessa ja minun kyvyilläni se on mahdollista, Laine sanoi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!