KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Granlund tyynenä Winnipegin huimasta NHL-menosta – ”Supertasaista”

20.2.2018 - 06:04:22


NEW YORK. Minnesota Wildilla on takanaan joukko upeita runkosarjoja jääkiekon NHL:ssä. Tällä kaudella pisteet ovat olleet huomattavasti tiukemmassa.

Maanantaina Wild paranteli asemiaan voittamalla vieraissa New York Islandersin 5-3. Winnipeg Jets, jota edustavat muiden muassa Joel Armia ja Patrik Laine, on Central-divisioonan kärjessä. Viime vuonna joukkue ei päässyt edes pudotuspeleihin.

– Jets on pelannut hyvin, mutta on divisioonassa monta muutakin hyvää joukkuetta, Wildin tähtihyökkääjä Mikael Granlund sanoi maanantaina Brooklynissä.

– Kun on loukkaantumisia ja sen sellaisia, tilanne divisioonassa ja konferenssissa on aina pienestä kiinni.

Varsinkin viime runkosarjakausi oli Wildilta hieno. Joukkue keräsi läntisessä konferenssissa toiseksi eniten pisteitä.

– Meidän konferenssimmekin on tosi tiukka, supertasainen. Montaa joukkuetta ei ole vielä pudonnut kyydistä. Vaikka tuntuu, että voitamme paljon pelejä, kaikki muutkin ottavat pisteitä. Kaudesta tulee todella tiukka loppuun asti, ja jokainen peli on edellistä tärkeämpi, tähyilee Granlund.

Tällä hetkellä Wild on kiinni paikassa Stanley Cupin pudotuspeleissä. Hetkeksikään ei sovi herpaantua: monta joukkuetta kyttää aivan iholla. Lännen kovista nimistä oikeastaan vain Chicago Blackhawks ja Edmonton Oilers ovat ulkona taistosta. Vancouver Canucksia ja Arizona Coyotesia ei taisteluun odotettukaan.

Pasi Tuominen
Brooklyn, New York


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!