NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Dallas Starsin GM ja valmentaja seuraavat tarkasti Miro Heiskasta - "Pelaa kypsästi"

19.2.2018 - 17:08:15


Jääkiekon NHL-seura Dallas Starsin päävalmentaja Ken Hitchcock ja GM Jim Nill seuraavat erityisellä mielenkiinnolla parhaillaan käynnissä olevaa jääkiekon olympiaturnausta.

Syykin on selvä: Leijonien puolustaja Miro Heiskanen.

Heiskanen, 18, on mukana Suomen joukkueessa ja antaa näyttöjä Dallasin suuntaan, joka varasi hänet viime kesän NHL-draftin kolmantena pelaajana. Heiskanen on ehtinyt tehdä jo vaikutuksen.

- Isolla jäällä näyttää siltä, että hän on aika hyvä jääkiekkoilija, Hitchcock sanoi Dallas Newsin mukaan.

- Ikäisekseen hän pelaa todella kypsää peliä. Hän ei joudu kaukalossa ongelmiin, vaan pelaa fiksusti ja välttää turhia riskejä, päävalmentaja jatkoi.

Heiskanen on jo tällä kaudella HIFK:ssa näyttänyt potentiaalinsa. Dallas ei kuitenkaan aio kiirehtiä huippulupauksen kanssa.

- Haluamme katsoa, miten hän pystyy pelaamaan kovien paineiden kanssa. Haluan todella nähdä, miten hän vastaa odotuksiin olympialaisissa, Dallasin GM Jim Nill sanoi.

Heiskasen kausi tulee todennäköisesti etenemään näin: olympialaisten jälkeen HIFK:n kanssa pudotuspeleihin, sitten MM-kisoihin Leijonien kanssa. NHL:ään lähteminen jo tällä kaudella ei ole todennäköistä.

- Hän pelaa Suomessa aika hyvässä joukkueessa, joka voi mennä pitkälle keväällä. Kävi miten kävi, hän tulee saamaan joka tapauksessa paljon erilaisia kokemuksia tällä kaudella ja se varmasti tekee hänen kehitykselleen hyvää, Nill linjasi.

Teksti: Ville Hirvonen (@hirvonenville)


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, torstain tulokset

22.3.2019 07:10:40