VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10€, PELAA 50€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kauppa on virallisesti auki - New York Rangers aikoo tehdä isoja muutoksia miehistöönsä

9.2.2018 - 09:35:30


Jääkiekon NHL-liigassa pelaava New York Rangers aikoo tehdä isoja muutoksia miehistöönsä. Nyt kyseessä ei ole pelkkä huhu, vaan Rangers julkaisi faneilleen suunnatun krjeen, jossa asiasta kerrotaan.

Rangers on jäänyt keväästä 2006 lähtien vain kerran pudotuspelien ulkopuolelle. Nyt taitaa tulla se toinen kerta. Viimeisestä kahdeksasta ottelustaan seitsemän hävinnyt Rangers on vain kolmen pisteen päässä Itäisen konferenssin playoff-viivasta, mutta peliesitykset eivät lupaa parempaa.

- Kuten tiedätte, niin kaudesta 2005-06 lähtien olemme olleet kilpailukykyinen joukkue. Olemme pelanneet 129 playoff-ottelua, voittaneet Presidents´ Trophyn (runkosarjan parhaan joukkuen palkinto), yltäneet kolme kertaa konferenssifinaaleihin ja kerran Stanley Cup -finaaleihin. Vaikka olemme ylpeitä noista kaikista saavutuksista, niin emme saavuttaneet lopullista tavoitettamme eli Stanley Cupin tuomista takaisin New Yorkiin, krjeessä kirjoitettiin.

Muutokset Rangers-ryhmässä saattavat olla isojakin.

- Kun lähestymme pelaajasiirtojen takarajaa myöhemmin tässä kuussa ja menemme kesään, niin tulemme hankkimaan nuoria ja kilpailuhenkisiä pelaajia, joilla on nopeutta, taitoa ja luonnetta. Tämä saattaa merkitä sitä, että menetämme joitain tuttuja kasvoja ja jätkiä, joista kaikki välitämme ja joita kunnioitamme, kirejeessä jatkettiin.

Ensimmäiset lähtijät ovat todennäköisesti hyökkääjät Rick Nash ja Michael Grabner, joiden sopimus päättyy tämän kauden jälkeen. NHL:n pelaajasiirtojen takaraja on 26. helmikuuta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!