KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

NHL:n palkkakiemurat yhdistivät Sami Vatasen ja Taylor Hallin – ”Aivan huippuyksilö”

9.2.2018 - 07:54:58


NEWARK, NEW JERSEY. NHL:n palkkakattoaikakaudella moni seura on joutunut pahaan välikäteen. Kun nuoret lahjakkuudet hakevat verrattain halpojen ensisopimuksien jälkeen isompia liksoja, palkkarasite kasvaa niin suureksi, että todella hyvistäkin pelaajista on luovuttava.

Anaheim Ducks paisui etenkin puolustajaosastolla. Jakojäännökseksi joutui Sami Vatanen. Edmonton Oilers puolestaan rohmusi useita ykkösvarauksia; kun joukkueen palkkasumma tärähti katosta läpi, sai NHL:n vuoden 2010 draft-ykkönen Taylor Hall vaihtaa maisemaa.

Molemmat pelaavat nyt New Jersey Devilsissä. Se on Devilsin onni, sillä Vatanen ja Hall ovat joukkueessa pelipaikkojensa ykkösiä.

– Kyllähän Hall meille aika elintärkeä pelaaja on, niin kuin ollaan nähty, Vatanen sanoi torstaina Newarkissa Devilsin hävittyä Calgary Flamesille 2-3.

– Hän tekee meille maaleja ja pelaa jokaisessa tilanteessa. Varsinkin hyökkäyspäässä hän on aivan huippuyksilö. Aina välillä hän kantaa koko joukkuetta selässään, etenkin tekemällä maaleja.

Kykyjä löytyy tietenkin jokaisesta NHL-joukkueesta. Calgary Flamesin kruununjalokivet ovat nuoret hyökkääjät Sean Monahan ja Johnny ”Johnny Hockey” Gaudreau. Juuri tämä kaksikko ratkaisi torstaisen ottelun täysosumillaan.

– Se on vaarallinen ketju, ja yksi päätehtävistämme oli pimentää se, Hall sanaili Prudential Centerin pukukopissa pelin jälkeen.

– He eivät montaa paikkaa tarvitse onnistuakseen. Emme onnistuneet heidän vartioimisessaan, ja ottelusta tulikin vaikea. Meillä oli hyviä maalipaikkoja varsinkin kolmannessa erässä. Olemme hyvin lähellä potentiaaliamme. Emme missään nimessä saa menettää itseluottamustamme tai varsinkaan panikoida, Hall lisäsi viitaten pudotuspelikamppailuun.

Taylor Hall on Devilsin paras pistemies tehtyään 48 ottelussa lukemat 20+34=54. Vatanen on vakiovalinta vastuullisimpaan puolustajapariin ja ykkösylivoimaan.

Pasi Tuominen
Newark, New Jersey


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rauman Lukolle iso takaisku

12.12.2018 20:15:34

 

HIFK:lta upea nousu Helsingissä

12.12.2018 20:10:50

 

 

 

 

HIFK:n kyntäminen jatkuu

12.12.2018 18:46:04