VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Siirtopuheet kärventävät NHL:ssä – kymmenet scoutit tapittivat supertähteä

8.2.2018 - 06:56:42


NEW YORK. New York Rangersin tilanne vaan vaikeutuu jääkiekon NHL:ssä. Boston Bruinsin vierailu Madison Square Gardenissa ja 6-1-murskavoitto sekoittivat pakkaa entisestään.

Rangersia kärventävät sekä loukkaantumistilanne että siirtohuhut. Tärkeä puolustaja Kevin Shattenkirk ja räväkkä hyökkääjä Chris Kreider ovat pitkään poissa. Siirtorintamalla kuohuu: käytännössä kaikki avainpelaajat maalivahti Henrik Lundqvistia lukuun ottamatta ovat kaupan, jos sopivaan kompensaatioon taipuva ostaja löytyy.

Pitkän linjan maalitykki Rick Nash on kuumin siirtonimi. Vaikean alkukauden jälkeen hänestä on tullut jälleen yksi liigan vaarallisimmista maalintekijöistä. Keskiviikon ottelussa hän aloitti maalinteon Rangersin hyödynnettyä Bruins-puolustaja Zdeno Charan virheen.

Madison Square Gardeniin oli kokoontunut sankka joukko kykyjenetsijöitä, scoutteja. Pelkästään pressiboksiin heitä oli ahtautunut yli 20.

”Lakkasimme tekemästä töitä”

Treidipuheet seuraavat myös kapteenia ja puolustajaa Ryan McDonaghia. Pakki on pelannut komeasti alle tasonsa useissa otteluissa kuluvalla kaudella. Surkeutensa hän tunnustaa itsekin.

– Tämä oli yksi urani huonoimmista otteluista ja yksi huonoimmista Rangers-peleistä, joissa olen ollut osallisena, McDonagh laukoi pelin jälkeen pukukopissa. ¬

– Olemme joutuneet brutaaliin tilanteeseen, ei epäilystäkään. Joukkueessa on meneillään kaikenlaista, joten nyt täytyy keskittyä erityisen hyvin, jotta saadaan peli kasaan. Jos seuraavassa ottelussa pelaaminen on yhtään samanlaista, se näkyy taas tuloksessa. Jokaisen pitää pelata paremmin, erityisesti minun.

Rangersin valmentaja Alain Vigneault vaikutti neuvottomalta. Alku lupasi hyvää, mutta hurjavireinen Bruins käänsi pian suunnan.

– Lakkasimme tekemästä töitä. Toki ainakin ensimmäisen erän jälkeen olisimme ansainneet parempaa. Emme pystyneet vastaamaan haasteeseen, ja se sai koko joukkueen näyttämään tänä iltana todella huonolta, Vigneault sanaili.

Rangers hävisi nyt neljännen kerran putkeen. Bruins puolestaan jyrää. Se on kymmenen ottelun kuntopuntarilla NHL:n kovavireisin joukkue.

Pasi Tuominen, New York


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TPS:n ruma tappioputki poikki

19.1.2019 18:19:40