VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Winnipegin NHL-suomalaistähti ykkösketjussa, tehot silti keskinkertaiset

7.2.2018 - 20:46:22


Nouseminen Winnipeg Jetsin NHL-ykkösketjuun ei ole vauhdittanut Winnipeg Jetsin Patrik Lainetta suureen pistemenestykseen.

Jetsin ykköskeskushyökkääjä Mark Scheifele loukkaantui 27. joulukuuta. Kokoonpanoa rukattiin niin, että ykkösen laitahyökkääjä Blake Wheeler siirrettiin sentteriksi, ja Laine otettiin laituriksi kakkosesta ykköseen.

Scheifelen loukkaantumisen jälkeen Laine on pelannut 16 ottelussa ja tehnyt sinänsä hyvät tehot 6+6. Pisteistä tasan puolet on syntynyt ylivoimapelissä (3+3).

Ajanjaksolla Laine on kuitenkin vasta kahdeksanneksi tehokkain suomalaispelaaja. Eniten pisteitä (7+12=19) löytyy Minnesota Wildin Mikael Granlundilta. Maalipörssissäkin on suomalaisista edellä neljä: Sebastian Aho (Carolina Hurricanes, 9 maalia), Erik Haula (Vegas Golden Knights, 7), Aleksander Barkov (Florida Panthers, 7) ja Mikael Granlund.

Wheeler johtaa Jetsin sisäistä pistepörssiä 16 pisteen saldolla, kun tarkastellaan ajanjaksoa 28. joulukuuta alkaen. Laine, Mathieu Perreault ja Kyle Connor ovat 12 pisteessä. Joel Armia on koonnut 7 pinnaa.

Scheifele on palaamassa kokoonpanoon. Hän pelaa mahdollisesti jo perjantaina.

Pasi Tuominen, New York


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, keskiviikon tulokset

24.1.2019 08:22:43