VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10€, PELAA 50€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

NY Rangersilla jo puntti tutisee – ”tuholainen” saapuu Madison Square Gardeniin

7.2.2018 - 20:07:18


Hyökkääjä Brad Marchand on sovittanut pelikieltonsa. Hän pelaa NHL:n Boston Bruinsissa taas keskiviikkona, kun pelipaikkana on Madison Square Garden ja vastustajana New York Rangers.

Marchand sai tammikuussa viiden ottelun mittaisen pelikiellon rusikoituaan New Jersey Devilsin Marcus Johanssonia. Bruins-valmentaja Bruce Cassidy heittää Marchandin suoraa päätä ykkösketjuun.

– Kaverilla on draivia, ja hän pelaa aina omalla tyylillään. Hänen pitää tietyllä tavalla sulkea korvansa hälyltä (saamaltaan kritiikiltä), mutta myös kunnioittaa sääntöjä. Kun parempaakaan termiä ei ole, häntä voi kutsua ”tuholaiseksi”. Hän pelaa sääntöjen rajamailla, mutta kuuluu eliittipelaajien kastiin, Cassidy sanoi keskiviikkona aamujäiden jälkeen.

Marchand on Bruinsin parhaita pistemiehiä. Vaikka hän on ollut poissa, Bruins on pelannut loistavasti.

– Kenen tahansa on helppo hypätä kokoonpanoon, kun joukkue pelaa näin hyvin. Toivottavasti se onnistuu minultakin nyt, Marchand jutteli.

Bruinsin maalilla aloittaa suurella todennäköisyydellä Anton Hudobin, joten Tuukka Raskin ja Rangers-vahti Henrik Lundqvistin välistä ”Suomi-Ruotsi-maaottelua” ei nähtäne keskiviikkona.

Boston on menossa hyvää vauhtia kohden Stanley Cupin pudotuspelejä. Rangers sen sijaan riutuu surkeassa vireessä, ja loppukausi sujunee pakkovoittojen merkeissä.

Pasi Tuominen, New York


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!