KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Nicklas Bäckström näytti hapanta naamaa – ”Taidettiin olla ruosteessa”

19.1.2018 - 22:27:32


Washington Capitalsin tähtihyökkääjä Nicklas Bäckström näytti verrattain hapanta naamaa torstaina New Jerseyssä. Capitals hävisi NHL-vierasottelunsa New Jersey Devilsille jatkoajalla 3-4.

– Meidän olisi pitänyt saada enemmän laukauksia aikaiseksi. Ehkä olisi kannattanut laukoa aikaisemmin ja muutenkin yksinkertaistaa peliä. Hyökkäyspelimme taisi olla vähän ruosteessa, Bäckström sanoi pelin jälkeen Prudential Centerin pukukopissa.

Caps-maalivahti Braden Holtby kuuluu pelipaikkansa eliittiin NHL:ssä. Torstaisessa ottelussa hän oli kaukana parhaastaan.

– Ajoitus oli vähän hakusessa. Jäi joitakin aukkoja, ja pari kiekkoa livahti sisään. Jos pelaa tarpeeksi terävästi, mitään aukkoja ei synny, eikä Murphyn laki pääse voimiinsa, Holtby kertasi.

Devils jätti superstara Aleksandr Ovetshkin kahteen laukaukseen. Yksi keskeisistä varjostajista oli suomalaispuolustaja Sami Vatanen.

– Ei Ovetshkinille ihan hirveästi voi antaa vetopaikkoja, aika paljon hän tekee maaleja muutenkin. Jos hänelle antaa tilaisuuden, kyllä hän kiekon sisään laittaa, kommentoi Vatanen.

Kovaa virettä viime viikkona esittänyt Caps on nyt hävinnyt kaksi kolmesta viime pelistään. Devilsille voitto oli toinen perättäinen.

Pasi Tuominen
Newark, New Jersey


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rauman Lukolle iso takaisku

12.12.2018 20:15:34

 

HIFK:lta upea nousu Helsingissä

12.12.2018 20:10:50

 

 

 

 

HIFK:n kyntäminen jatkuu

12.12.2018 18:46:04