COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Laskettelureissusta uutta pontta Filppulan NHL-vireelle – ”Ajatukset muualle jääkiekosta”

14.1.2018 - 08:15:55


NEWARK, NEW JERSEY. Alku oli hankala, mutta Philadelphia Flyers nousi lauantaina vakuuttavaan 5-3-voittoon NHL:n vierasottelussaan New Jersey Devilsiä vastaan.

Valtteri Filppula hyökkäsi Flyersin kakkosketjussa ja Jori Lehterä nelosvitjassa. Filppula on tyytyväinen joukkueensa nousutrendiin.

– Ihan hyvä, tasainen peli. Teimme ylivoimalla pari tärkeätä maalia ja pääsimme johtoon. Ihan hyvin pelattiin siitä eteenpäin, Filppula kertasi Prudential Centerin pukukopissa pian pelin jälkeen.

Devils, jota edustaa suomalaispuolustaja Sami Vatanen, johti ottelua 1-0 ja 2-1. Nouseminen voittoon kuvastaa hyvin Flyersin vahvaa nousukuntoa. Marras- ja joulukuussa joukkue rypi pahasti, mutta nyt kuudesta viime ottelusta on viisi voittoa.

– Puolustuspelimme, erityisesti keskialueen puolustaminen, on parempaa. Nyt vastustaja ei enää pääse suoraan meidän päätyymme. Kun saamme enemmän riistoja keskialueella, ei tarvitse aina lähteä rakentamaan hyökkäystä ihan omista.

– Olemme vähän muuttaneet keskialueen puolustamista. Se on toiminut ihan hyvin, ja ollaan pystytty viettämään enemmän aikaa vastustajan päädyssä.

Ennen Devils-ottelua Flyersillä oli tuiki harvinainen viiden päivän ottelutauko. Filppula otti tilaisuudesta kaiken irti ja suuntasi Yhdysvaltain koillisosaan, lähelle Kanadan rajaa.

– Kävin laskettelemassa Vermontissa! Ihan kiva reissu, siellä oli mukavasti lunta. Hyvin sai ajatukset välillä muualle jääkiekosta, kertoi Filppula.

Pasi Tuominen
Newark, New Jersey


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Barca-pelaaja lainalle Turkkiin?

23.7.2018 15:07:33