COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Teräväisen ja Ahon NHL-seura vaihtoi omistajaa

12.1.2018 - 07:29:07


Teuvo Teräväisen ja Sebastian Ahon edustama jääkiekon NHL-liigaseura Carolina Hurricanes on vaihtanut omistajaa. NHL ilmoitti asiasta torstaina.

Uusi omistaja on dallasilainen miljardööri Tom Dundon, jolla on nyt hallussaan 61 prosenttia Hurricanesista. Entinen omistaja Peter Karmanos jää seuraan vähemmistöosakkaaksi.

- Olen seurannut jääkiekkoa pitkään ja nautin siitä. Nautin eniten siitä, että tässä on paljon liikkuvia osia ja saa toivottavasti keksiä keinot voittaa sekä auttaa ihmisiä menestymään. Tykkään asioista, joissa voi pitää kirjaa pisteistä. Tässä voi tehdä sen vaikka ei itse pelaaa, 46-vuotias Dundon kertoi paikalliselle News & Observer -lehdelle.

Karmanos osti Hartford Whalersin 1994. Hän siirsi seuran Pohjois-Carolinaan 1997, jolloin nimi vaihtui nykyiseksi. Hurricanes pelasi ensin kaksi kautta Greenborossa ennen kuin muutti nykyiselle kotipaikkakunnalleen Raleigh´iin.

Carolina voitti Stanley Cup -mestaruuden 2006. Hurricanes on päässyt sen jälkeen pudotuspeleihin vain kerran, mutta on tällä hetkellä Itäisen konferenssin viimeisellä playoff-paikalla.

Carolinan sopimuspelaajiin kuuluvat myös farmihyökkääjät Janne Kuokkanen ja Aleksi Saarela.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!