COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

NHL:n kuumin maalivahti harmitteli Suomen jääkiekkonuorten kohtaloa

3.1.2018 - 17:46:57


NEW YORK. Boston Bruinsin maalivahti Tuukka Rask ehti NHL-pelikiireiden ohella seurata Suomen taivalta jääkiekon nuorten MM-kisoissa.

Tshekki aiheutti hienoisen yllätyksen ja pudotti Suomen alle 20-vuotiaat heti ensimmäisellä pudotuspelikierroksella.

– Harmittava tappio kyllä, Rask tuskaili tiistaina New Yorkissa.

Rask on tällä hetkellä NHL:n kuumin maalivahti. Marraskuun 29. päivästä laskien hän on NHL-ykkösmaalivahdeista paras niin voittojen määrässä, maalikeskiarvossa kuin torjuntaprosentissa. Olisiko nuoresta Ukko-Pekka Luukkosesta Suomen upean maalivahtiperinteen jatkajaksi?

– Ei sitä ikinä tiedä, nyt hän kyllä pääsi melkoiseen näyttöpaikkaan. Varaus on taskussa (Buffalo Sabres), se on se iso ensimmäinen askel. Ei muuta kuin hommia vaan, Rask kannustaa LeKin 18-vuotiasta veskaria.

Tiistaina Brooklynissä Bruins pelasi niin väkevästi, ettei New York Islandersilla ollut juuri sanansijaa. Bruins kaappasi vierasvoiton maalein 5-1.

– Tilanteita tuli oikeastaan vasta lopussa, kun vastustaja sai ylivoiman. Ennen sitä oli vain muutamia paikkoja. Aika rauhallista oli muuten.

– Pelattiin tosi hyvin. Pystymme nyt nauttimaan pelaamisesta. Pelasimme tiiviisti hyökkäys-, keski- ja puolustusalueella. Ei siinä jäänyt paljon vastustajalle tilaa rakentaa tilanteita. Nelosketjukin pelasi energisesti ja teki kaksi maalia, iloitsi Rask.

Alkukaudesta tarponut Bruins on parantanut menoaan oleellisesti. Kahdeksaan viime peliin joukkue on hävinnyt vain kerran. Ottelut jatkuvat kotona Florida Panthersia vastaan Suomen aikaa varhain perjantaina.

Pasi Tuominen, New York


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hän on Suomen nopein mies!

21.7.2018 21:12:31

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FC Honka johtaa TPS:ää

21.7.2018 18:00:08