COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tuukka Rask suolasi kriitikot – ”Eipä se paketti ole hajalla ollut ikinä”

3.1.2018 - 17:11:29


NEW YORK. Tuukka Rask on NHL:n kuumin maalivahti juuri nyt. Boston Bruinsin luottopelaaja esiintyi jälleen vakuuttavasti, kun Bruins voitti tiistaina vieraissa New York Islandersin 5-1.

Marraskuun lopulla alkoi Raskin ja Bruinsin voittokulku. Viimeisen runsaan kuukauden aikana Rask on kerännyt enemmän voittoja, yksitoista, kuin kukaan muu NHL-maalivahti. Lisäksi hän on samalla ajanjaksolla ykkösmaalivahdeista paras sekä maalikeskiarvossa (1,27) että torjuntaprosentissa (95,3).

Kauteen mahtuu hankalampiakin vaiheita. Syksyllä selän taakse livahti helppoja kiekkoja, eikä puolustuskaan paljon suomalaisvahtia avittanut. Ankarimmat kriitikot olivat jo näyttämässä Raskille ovea – maksetaanhan tälle vähintään 6,5 miljoonan dollarin vuosipalkkaa vielä yli kolmen kauden ajan.

– Eipä se paketti ole hajalla ollut ikinä, Rask näpäytti tiistaina pelin jälkeen New Yorkissa.

– Tulokset vaan ovat parantuneet viime aikoina. Alkukaudesta meni aina pari maalia liikaa, ja sitten tuli vielä joku paskapomppu luistimen kautta tai jostain. Ei sellaisille voi oikeastaan tehdä mitään.

Onnistumiset ruokkivat itseluottamusta. Se on ilmeistä Raskin pelaamisessa. Islanders-ottelussa Brooklynin Barclays Centerissä hänestä uhkui kiireetön, mutta temperamenttinen pelivarmuus. Jordan Eberlen tekemä Islanders-maalikin menee täysin Brandon Carlon piikkiin. Nuori puolustaja lahjoitti kiekon vastustajalle aivan Raskin nenän alla.

Usko omaan tekemiseen on hilannut Bruinsin jo Atlantic-divisioonan kärkikahinoihin.

– Vaikeinakin aikoina koitettiin tehdä hommia ja toivottiin, että onni kääntyy jossain vaiheessa. Viimeinen kuukausi tai puolitoista on ollut parempaa. Pomput ovat alkaneet mennä meidän suuntaamme, Rask kertaa.

Pasi Tuominen, New York


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hän on Suomen nopein mies!

21.7.2018 21:12:31

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FC Honka johtaa TPS:ää

21.7.2018 18:00:08