KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Teemu Selänteen ihmekauden Winnipeg-maalivahti nyt Tuukka Raskin joukoissa

3.1.2018 - 16:34:28


NEW YORK. Boston Bruinsin maalivahti Tuukka Rask vaikuttaa aidon onnelliselta saatuaan valinnan NHL:n kuukauden pelaajaksi.

Tiistaina NHL ilmoitti valinneensa Raskin joulukuun ykköstähdeksi. Perintöprinsseiksi nousivat New York Islandersin hyökkääjä Josh Bailey ja Tampa Bay Lightningin maalinsylkijä Nikita Kutsherov.

– Hieno juttu! Ei näitä valintoja ole tainnut aiemmin tulla meikäläiselle. Hyvä näin välillä, Rask virnisti tiistaina New Yorkissa Bruinsin voitettua Islandersin 5-1.

– Tässä liigassa on todella paljon hyviä pelaajia. Kun saa kunnian olla ykköstähti, ainakin tietää, että jotain on mennyt hyvinkin siinä kuukauden aikana.

Yksi osa Raskin menestyspalapelissä on Bruinsin maalivahtivalmentaja Bob Essensa. Hieman varttuneemmat NHL-jääkiekkoilun ystävät muistavat hänet varsinkin Winnipeg Jetsistä. Essensa vartioi Jetsin maalia, kun joukkuekaveri Teemu Selänne iski tulokasennätyksen (132 pistettä) kaudella 1992–93.

– Katsotaan hänen kanssaan videota ja tehdään hommia aina, kun on aikaa. Koitetaan tietenkin parantaa tekemistä. Katsotaan videolta, mitä virheitä on tehty ja mitä hyviä asioita on tehty. Ei se sen kummempaa ole, Rask kertoo.

Pasi Tuominen, New York


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

Mourinholla hurja hotellilasku

18.12.2018 18:24:17

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eerola nappasi tenniksen SM-kultaa

18.12.2018 14:47:17