VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Ei tähän kyllästy" - Henrik Lundqvist piti puhtaan saldonsa ulkoilmaotteluissa ja nousi maalivahtilegendan rinnalle

2.1.2018 - 07:32:50


Maalivahti Henrik Lundqvist juhli jälleen kerran voittoa jääkiekkoliiga NHL:n ulkoilmaottelussa maanantaina. Lundqvistin New York Rangers löi Buffalo Sabresin jatkoajalla 3-2.

Ulkoilmaottelu oli Lundqvistille NHL-uran neljäs. Ruotsalaistähti on voittanut ne kaikki. Hän on lyönyt Philadelphia Flyersin 2012 sekä New Jersey Devilsin ja New York Islandersin 2014.

- Tämä on vain hauska kokemus eikä tätä pidä itsestäänselvänä. Puhuimme siitä kopissakin: Ei tästä nauti eikä ajattelle hienona muistona, jos emme voita ottelua, Lundqvist kertoi NHL:n verkkosivuilla.

Myös tuo Flyers-voitto tuli uudenvuodenpäivän Winter Classicissa. Nyt pelattiin baseball-seura New York Metsin Citi Fieldilla lähes 42,000 katsojan edessä.

- Voisin hyvin pelata yhden (ulkoilmaottelun) joka vuosi. Pelaamme 82 ottelua (runkosarjassa), mutta kun saa tämän tilaisuuden näin monen ihmisen edessä ja ottelun ympärillä pyörivän innostuksen, niin en minä siihen kyllästy, Lundqvist intoili.

Voitto oli Lundqvistille kaiken kaikkiaan NHL-uran 423:s. Hän nousi NHL-vahtien kaikkien aikojen listalla jakamaan kahdeksatta sijaa legendaarisen Tony Espositon kanssa. Aktiivimaalivahdeista Lundqvistin edellä on vain Roberto Luongo (459).


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!