VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Nyt se tapahtuu - Minnesotan tähtilaituri tekee kauden ensiesiintymisensä

2.1.2018 - 06:42:20


Mikko Koivun ja Mikael Granlundin edustama jääkiekon NHL-liigaseura Minnesota Wild saa vihdoin tähtilaiturinsa kokoonpanoon. Zach Parise tekee kauden ensiesiintymisensä tiistaina, kun Minnesota isännöi Florida Panthersia.

Selkäleikkauksessa käynyt Parise, 33, on pelannut vain yhden ottelun viime kevään pudotuspelien jälkeen ja senkin AHL:ssa. Hän piipahti Minnesotan farmijoukkueen paidassa viime viikolla hakemassa pelituntumaa.

- Olen todella innoissani. Olen odottanut tätä jonkin aikaa. Olen iloinen, että se vihdoin tapahtuu, Parise fiilisteli Minnesotan verkkosivuilla.

Minnesota kaipaakin piristystä. Wild on yhden pisteen verran Läntisen konferenssin playoff-viivan alapuolella, mikä ei tietenkään vastaa odotuksia.

- Olemme iloisia, että Parise palaa. Hän on korkean profiilin pelaaja. Meille kelpaisi maalintekijä ja sitä hän on, Minnesotan päävalmentaja Bruce Boudreau sanoi.

Pariose on edustanut USA:ta Vancouverin ja Sotshin olympiakisoissa sekä vuoden 2016 World Cuipissa. Hän toimi Sotshissa USA:n kapteenina.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!