COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Seattle sai luvan hakea NHL-laajennusseuraa

8.12.2017 - 03:30:45


Jääkiekkoliiga NHL:n 32. seura tulee todennäköisesti sijaitsemaan Seattlessa. NHL myönsi torstaina kaupunkiin joukkuetta havittelevalle omistajaryhmälle luvan hakea laajennusseuraa.

NHL:n ilmoitus tulee vain muutama päivä Seattlen kaupunginvaltuuston merkittävän päätöksen jälkeen. Kaupunginvaltuusto antoi luvan KeyArena-hallin remontointiin yksityisellä rahalla.

KeyArena on koripalloliiga NBA:ssa pelanneen Seattle SuperSonicsin entinen kotihalli. SuperSonics on nykyinen Oklahoma City Thunder.

- Tämä ei tarkoita sitä, että olemme myöntäneet laajennusseuran. Olemme liigana sopineet harkitsevamme laajennushakemusta ja annamme heidän tehdä kausikorttien testimyynnin seuraavien kuukausien aikana, NHL-pomo Gary Bettman sanoi liigan verkkosivuilla.

Seattlen omistajaryhmää vetävät kuuluisa elokuvatuottaja Jerry Bruckheimer ja miljardööri David Bonderman.

NHL harkitsee tällä kertaa laajentumista vain ja ainoastaan Seattleen. Mikäli hanke totetuu, joutuu uusi omistajaryhmä pulittamaan laajennusseurasta NHL:lle 650 miljoonaa dollaria. Tällä kaudella NHL:ssa aloittaneen Vegas Golden Knightsin laajennusmaksu oli 500 miljoonaa dollaria.

Jos Seattle saa seuran, niin NHL:n konferenssit tasoittuvat. Idässä on tällä hetkellä 16 joukkuetta. Seattle olisi Läntisen konferenssin 16. joukkue.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liigajumbo TPS takoo yllätystä

17.8.2018 19:05:24