COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

”Nolla-nollaa se on ollut” - valmennus vaatii tehoja Jokiselta ja Pakariselta

10.11.2017 - 08:09:00


NEWARK. NHL:n Edmonton Oilers vietti torstaina pienimuotoista juhlapäivää. Kun New Jersey Devils kaatui vieraissa 3-2, Oilers otti kauden ensimmäisen perättäisvoittonsa.

Oilers lähti kauteen yhtenä mestarisuosikeista. Joukkueen suomalaishyökkääjä Iiro Pakarinen tietää, että voittoja on alettava ottaa urakalla.

- Tosi hyvä fiilis tuli voitosta. Tästä on hyvä lähteä kohti seuraavia matseja, Pakarinen hymyili Devilsin hallissa, Prudential Centerissä.

- Pelit ovat olleet tiukkoja, usein yhden maalin pelejä, niin tänäänkin. Parasta oli, että saatiin tappiotilanne käännettyä voitoksi. Uskottiin siihen hommaan ja ajateltiin positiivisesti.

Newarkissa, samoin kuin kaksi iltaa aikaisemmin Brooklynissä New York Islandersin vieraana, Oilersin esitys ei juuri häikäissyt. Ehjää pelaamista nähtiin vain paikka paikoin.

- Ensimmäisen erän alussa oltiin aika huonoja. En tiedä, mistä johtui, mutta paremmin pitäisi olla hereillä. Devils pääsikin painostamaan aika kovasti. Sen jälkeen alkoi kuitenkin molemmissa päissä olla paikkoja.

- Lopussa annettiin taas liian hyviä paikkoja vastustajalle, avopaikoista pääsivät yrittämään. Onneksi veskari (Cam Talbot) pelasi todella hyvin.

”Ettei omissa soi ainakaan”

Kun Oilersilla on huipputaitavia hyökkääjiä Connor McDavidin ja Leon Draisaitlin tapaan, Devils tiedosti, että jäähyboksista on pysyttävä poissa. Rangaistuksia isännille tuomittiin vain kaksi.

- Ylivoimapeli on meille tosi, tosi tärkeää. Jos oltaisi saatu maali tai pari yv:llä, tämä olisi voinut olla ihan eri peli. Mutta ylivoimakaan ei ollut alussa hereillä. Toisaalta meidän alivoimamme onnistuminen oli tänään tärkeä juttu.

Viime ottelut Pakarinen on pelannut kolmosketjussa Jussi Jokisen ja Ryan Stromen kanssa. Tehopisteitä kolmikko on koonnut yhteensä vain kuusi (niistäkin Stromen osuus on 2+3).

- Pitäisi hyökkäyspeliäkin saada luotua vähän enemmän. Tuollaista nolla-nollaa se on ollut. Ollaan kyllä puolustettu hyvin. Ja kyllä valmentajatkin meiltä lisää hyökkäystehoa vaativat, myönsi Pakarinen.

- Itselläni on ollut aika puolustava rooli kolmos- ja nelosketjuissa. Sellaista pelaamista, ettei omissa soi ainakaan, ja kaikki maalit ovat plussaa. Pitää saada kiekkoa enemmän maalille ja luotua paikkoja. Siinä onkin tavoitetta seuraaviin peleihin.

Pakarinen, 26, pelaa neljättä kauttaan Edmonton Oilersin organisaatiossa. NHL:ssä hän on pelannut 106 ottelua ja yhden Stanley Cupin pudotuspeliottelun.

Pasi Tuominen
Newark, New Jersey


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Musa masensi Islannin

22.6.2018 20:01:37

 

 

Kova kuulakaari kurjassa kelissä

22.6.2018 19:07:06

 

 

 

 

 

 

 

Liipola moukaroi 74,77

22.6.2018 17:52:24