KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

NHL:n ykköstähti suomalaisten pelikaverina - ”Iso johtaja kopissa ja jäällä”

10.11.2017 - 07:37:23


NEWARK. Edmonton Oilersin NHL-hyökkääjä Iiro Pakarinen on aidosti vaikuttunut edustamansa joukkueen kapteenista Connor McDavidista.

McDavid, 20, oli jälleen ratkaisuroolissa, kun Oilers voitti torstaina vieraissa New Jersey Devilsin. Hän syötti 3-2-jatkoaikamaalin Leon Draisaitlille.

- McDavid johtaa tosi hyvin, niin kuin kapteenin pitääkin. Nuoresta iästään huolimatta hän on tosi iso johtaja niin kopissa kuin jäällä, Pakarinen kertoi Prudential Centerin pukukopissa Newarkissa.

- Hän on todella tyyni ja rauhallinen johtaja. Hän ei tosiaankaan pidä itsestään mitään hirveää meteliä, Pakarinen lisäsi.

Kausi 2016 - 2017 oli McDavidille ensimmäinen kokonainen NHL:ssä. Hän juhlisti sitä voittamalla pistepörssin tehtyään tasan sata pistettä. Päätösgaalassa hänelle ojennettiin NHL:n arvokkaimman pelaajan palkinto, Hart Trophy.

Oilers on voittanut vieraskiertueensa molemmat ottelut jatkoajalla. New York Islandersia vastaan Draisaitl syötti, ja McDavid teki voittomaalin. Devils-pelissä roolit vaihtuivat. Saksalaistähti Draisaitl kehaisi ketjukaveriaan.

- Luistelin takatolpalle, ja sinnehän McDavid heitti hemmetinmoisen syötön. Yritämme jatkuvasti ruokkia toisiamme ja lukea peliä. Tänään oli koko joukkueelta vahva esitys, jokainen ketju kantoi kortensa kekoon, Draisaitl kertasi.

Oilersissa suomalaisista pelaa myös Jussi Jokinen. Joukkueen kiertue jatkuu otteluilla New York Rangersia ja Washington Capitalsia vastaan.

Pasi Tuominen
Newark, New Jersey


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!