COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

NY Rangers ansaitsi vapaapäivän Raskin kustannuksella

9.11.2017 - 06:56:31


NEW YORK. New York Rangersista on tullut yksi NHL:n kuumimmista joukkueista. Kun Rangers kaatoi kotihallissaan Madison Square Gardenissa keskiviikkona Boston Bruinsin 4-2, venyi voittoputki viiteen otteluun.

Voittoputki on NHL:ssä tällä hetkellä pisin. Viittä ottelua pitempään putkeen ei mikään joukkue ole vielä tällä kaudella yltänyt.

Kauden alku oli surkea. Siksipä päävalmentaja Alain Vigneault näyttikin Bruins-voiton jälkeen varsin maireaa naamaa.

- Pelissämme oli paljon hyvää. Maalit syntyivät, kun pelaajamme menivät rohkeasti ahtaisiin tiloihin. Pavel Buchnevich ja Jimmy Vesey tekivät maalinsa aivan luukulta, ”AV” kertasi.

- Alivoimapelaaminen oli vahvaa. Hank (maalivahti Henrik Lundqvist) pelasi kauden parastaan. Kyllähän vastustajalla paikkoja oli, mutta Hank esitti isoja torjuntoja. Alivoimapelissä ilahduttivat pelaajien mailankäsittely, syöttölinjojen tukkiminen ja laukausten blokkaaminen, luotsi luetteli.

Maalivahtirintamalla Lundqvist kukisti suomalaiskollega Tuukka Raskin selvästi. Lundqvist valittiin illan ykköstähdeksi. Rask torjui 32 laukauksesta 29. Viimeisensä Rangers teki tyhjään maaliin.

Rangersin pelaajia miellyttää varmasti se, että voitosta joukkue ansaitsi harvinaisen vapaapäivän. Rangers palaa jäälle harjoitushallissaan vasta Suomen aikaa perjantai-iltana.

Pasi Tuominen, New York


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!