COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Jagrin 11 vuoden takaista NHL-temppua hätisteltiin - ”Kyllä räkämaalitkin kelpaavat”

9.11.2017 - 06:40:44


NEW YORK. New York Rangersin NHL-hyökkääjä Jimmy Vesey hätyytteli keskiviikkona Jaromir Jagrin 11 vuoden takaista temppua.

Veseystä tuli sitten syksyn 2006 ensimmäinen Rangers-pelaaja, joka tekee kaksi maalia alle puoleen minuuttiin. Jagr teki marraskuussa 2006 kaksi maalia 26 sekuntiin. Veseylle osumat - jotka syntyivät 29 sekunnin välein - maistuivat, sillä hänen kautensa on alkanut tehottomasti.

- Kaikkien ketjujen pitää kantaa kortensa kekoon. Pidän itseäni maalintekijänä, sitä hommaa olen tehnyt koko ikäni, Vesey rupatteli New Yorkissa Rangersin kaadettua Boston Bruinsin 4-2.

- Minulla on ollut monissa otteluissa maalintekopaikkoja, mutta onni ei ole ollut myötä. Nyt sain tehtyä pari räkämaalia, eiköhän se tästä lähde kulkemaan.

Bruinsin maalilla Tuukka Rask joutui sijaiskärsijäksi. Rask ei ollut parhaimmillaan, mutta eipä puolustukseltakaan kummoista tukea kuulunut.

- Molemmat maalit tulivat aivan maalin edestä. Olen yrittänyt keskittyä hyviin asioihin - taklauksien loppuun viemiseen ja maalin eteen parkkeeraamiseen. Nyt kiekko pomppi minulle, mutta kyllä vähemmänkin kauniit maalit kelpaavat, Vesey virnisti.

Pasi Tuominen, New York


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!