VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Voisiko antaa enemmänkin vastuuta? - 23-vuotiaalla NHL-vahdilla on lähes täydelliset tilastot

8.11.2017 - 20:20:38


Jääkiekon legendaarinen seura Montreal Canadiens aloitti kautensa todella heikosti, mutta hiljalleen alkaa tunnelin päässä näkyä myös valoa.

Viime yönä Suomen aikaa Canadiens kaatoi Vegas Golden Knightsin 3-2-lukemin. Kyseessä oli Montrealille jo kolmas perättäinen voitto. Yksi voiton takuumiehistä oli 29 kertaa ottelussa torjunut Canadiens-vahti Charlie Lindgren. 23-vuotias jenkkimaalivahti pelasi toisen ottelunsa tällä kaudella ja jälleen tuloksena oli voitto.

Lindgren debytoi NHL:ssä jo kaudella 2015-2016. Tuolla kaudella hän sai pelata kuitenkin vain yhden ottelun. Tuloksena voitto. Seuraavalla kaudella hän pelasi kaksi ottelua ja napsi kaksi voittoa. Näin Lindgren on pelannut NHL:ssä nyt urallaan viisi ottelua ja torjunut niistä kaikista voiton.

Lindgrenin urakehitystä hidastaa Canadiensissa tietysti maailman parhaisiin maalivahteihin lukeutuva Carey Price. Marssijärjestys seurassa on sellainen, että jos Price on terveenä, pelaa hän lähes kaikki ottelut. Lindgren on lyönyt pöytään kuitenkin sellaiset näytöt, että hänelle voisi kuvitella olevan tiedossa enemmänkin vastuuta.

Tällä hetkellä Price on loukkaantuneena, joten Lindgren saanee tällä kaudella ensi kertaa urallaan ison näyttöpaikan.

Teksti: Ville Hirvonen (@hirvonenville)


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!