COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Jussi Jokisella uusi alku: ”Huuma nousee, halli täynnä joka pelissä”

8.11.2017 - 07:33:13


Kun jääkiekkoilija Jussi Jokinen allekirjoitti kesällä sopimuksen NHL-seura Edmonton Oilersin kanssa, liittyi hän jo kuudenteen joukkueeseensa taalaliigassa. Sopeutuminen Oilersiin on sujunut.

- Ihan hyvin on mennyt, ei ole mitään ongelmaa. Organisaatio on meillä viimeisen päälle. Huippujätkiä on koppi täynnä, ja joukkueessa on paljon potentiaalia, Jokinen sanaili tiistaina Oilersin voitettua vieraissa New York Islandersin 2-1.

Parhaalla NHL-kaudellaan Jokinen, 34, on nakutellut 65 tehopistettä. Tällä kaudella on kertynyt vasta yksi syöttöpiste, ja välillä kokenut pelimies on seurannut otteluita sivustakin.

- Rooli on se mikä on. Täytyy vaan tehdä kaikki saadut minuutit mahdollisimman hyvin. Ei missään nimessä voi olla tyytyväinen omaan alkukauteen.

- Pitää pystyä tekemään hyökkäyspäässä tulosta. Tuntuu, että ihan hyvin pystyn luomaan paikkoja, ja itselläkin on ollut paikkoja. Pitää saada peli paremmaksi ja pinnoja tilille, Jokinen suunnittelee.

NHL-kiekkoura on vienyt Jokisen muun muassa Teksasiin, Floridaan ja Pohjois-Carolinaan. Ne tuskin lukeutuvat jääkiekkokulttuurin kehtoihin; toista on Edmontonissa, viiden Stanley Cupin kotikaupungissa.

- Mukavaa on ollut asustella Kanadassa ja kokea paikallinen kiekkokulttuuri. Varsinkin kun Floridaa muistelee, siellä oli monesti halli korkeintaan puolillaan. Nyt on halli täynnä joka pelissä.

- Kyllä sen aistii ja tuntee, että lätkä on Edmontonissa ykkösjuttu. Toivotaan nyt vaan, että pystymme parantamaan pelaamistamme. Mitä pidemmälle kevät etenee, sitä paremmaksi tunnelma ja huuma vaan nousevat, Jokinen maalailee.

Jokinen on kolunnut Pohjois-Amerikassa 903 NHL-ottelua ja 54 Stanley Cupin pudotuspeliottelua. Ura alkoi kaudella 2005 - 2006 Dallas Starsissa. Ennen Oilersia Jokinen edusti myös Tampa Bay Lightningia, Carolina Hurricanesia, Pittsburgh Penguinsia ja Florida Panthersia.

Pasi Tuominen, New York


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Musa masensi Islannin

22.6.2018 20:01:37

 

 

Kova kuulakaari kurjassa kelissä

22.6.2018 19:07:06

 

 

 

 

 

 

 

Liipola moukaroi 74,77

22.6.2018 17:52:24